Κ.Βιολιτζής : ΄΄ Τα αξιώματα πρέπει να περνούν σε δεύτερη μοίρα΄΄. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κ.Βιολιτζής : ΄΄ Τα αξιώματα πρέπει να περνούν σε δεύτερη μοίρα΄΄.



Από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, που είναι υπό συζήτηση αυτές τις ημέρες και θα απασχολήσει την ολομέλεια της Βουλής, προβλέπεται μεταξύ άλλων για τις Διοικήσεις των Αθλητικών Ομοσπονδιών ότι το ίδιο πρόσωπο μπορεί να εκλεγεί τρείς φορές Πρόεδρος και επιπλέον δύο φορές σε οποιαδήποτε άλλη εκτελεστική θέση της Ομοσπονδίας.


Από το χάντμπολ, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής, γιός του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ανδρέα Βιολιτζή, τοποθετήθηκε ως εξής, με σχόλιο του για το οποίο κατέστη ενήμερο από τον ίδιο το greekhandball.com που προχωρά κατόπιν της έγκρισης του, στη σχετική δημοσιοποίηση :


«Σε σχέση με το νέο αθλητικό Νόμο και ιδιαίτερα στο ζήτημα που έχει ανοίξει περί της θητείας των παραγόντων, έχω την άποψη ότι τους εμάς, τους ανθρώπους του χάντμπολ, ποτέ δεν μας απασχόλησαν οι θέσεις και οι καρέκλες. Μέριμνά μας είναι η επίλυση των προβλημάτων του αθλήματος, η ανάπτυξη και η διάδοση όσων πρεσβεύει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε τις θητείες. Άλλωστε, για κάποιον που επιθυμεί να υπηρετήσει το άθλημα που αγαπά, δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικά παρανομαστής το αξίωμα, οι καρέκλες ή το ταμπελάκι με την ιδιότητα μπροστά στο γραφείο. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χρειάζεται ανθρώπους για να τον στηρίξουν παραγοντικά, σε όλα τα πόστα και τα αξιώματα πρέπει να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η καρέκλα δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός στον αθλητισμό».

No comments