Η Πόρτο πέτυχε την έκπληξη της αγωνιστικής απέναντι στην Κίελ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Πόρτο πέτυχε την έκπληξη της αγωνιστικής απέναντι στην Κίελ



Την πρώτη της νίκη (27-28) στην ιστορία της απέναντι στην Κίελ πέτυχε η Πόρτο, η οποία παράλληλα σημείωσε και την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, για το Τσάμπιονς Λιγκ, στην τρέχουσα σεζόν.
Οι Γερμανοί «έτρεχαν» ένα σερί έξι αγωνιστικών και στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην πορτογαλική ομάδα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 14-13. Το παιχνίδι εξελισσόταν ακόμα καλύτερα για την Κίελ, όταν «άνοιξε» την διαφορά στα τέσσερα τέρματα (20-16), αλλά η άμυνά της την πρόδωσε.
Ο Ιτουρίζα ήταν... ασταμάτητος για την Πόρτο, πέτυχε έξι τέρματα και κάλυψε το κενό δείχνοντας στην ομάδα του τον δρόμο προς την νίκη, την οποία τελικά κατέκτησε.
Ενθουσιασμένος με το σύνολό του ήταν ο τεχνικός της Πόρτο, Μάγκνους Άντερσον, ο οποίος τόνισε: «Δεν πίστευα ότι θα παίρναμε τους δύο βαθμούς, εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κίελ. Η ομάδα μου πάλεψε σαν... κολασμένη. Είχαμε κάποια προβλήματα με τους αριστερόχειρές μας, αλλά παίξαμε καταπληκτικά, κυρίως στην άμυνα».
Από την άλλη, ο προπονητής της Κίελ, Φίλιπ Γίχα, υπογράμμισε: «Είμαι πραγματικά λυπημένος και θυμωμένος, επειδή δεν μπορέσαμε να φτάσουμε, σε όλο το ματς, στο επίπεδο που συνήθως βρισκόμαστε. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, η Πόρτο έκανε πολύ καλά την δουλειά της και άξιζε τη νίκη».

Πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.

No comments