Μάλλιος : '' Πάμε να γεμίσουμε το Ρέντη στη ρεβάνς '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος : '' Πάμε να γεμίσουμε το Ρέντη στη ρεβάνς ''


 
Στον επίσημο ιστότοπο του Ολυμπιακού φιλοξενούνται η φωτογραφία που δημοσιεύουμε όπως και οι δηλώσεις των Μάλλιου-Κανδύλα : 

Χάρης Μάλλιος : «Νομίζω ότι ήταν μια μυθική εμφάνιση από όλη την ομάδα, δεν υστέρησε κανείς και είμαι περήφανος. Το είχα δηλώσει και όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό, ότι αν μια ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη , είναι μόνο αυτός ο σύλλογος και αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα. Ανυπομονούμε να γεμίσει το Ρέντη, την άλλη Κυριακή και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε μια ανεπανάληπτη πρόκριση. Δεν εθελοτυφλούμε, η Μέλσουνγκεν είναι το φαβορί και είναι μια ομάδα γεμάτη αστέρες, αλλά αποδείξαμε σήμερα τη δυναμική της ομάδας μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους φιλάθλους μας που ήταν σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξαν».

Πέτρος Κανδύλας : «Πραγματικά αξίζουν σε όλη την ομάδα συγχαρητήρια. Παλέψαμε μέχρι το τέλος απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Γερμανικού πρωταθλήματος και τους κοιτάξαμε στα ίσα. Πρέπει να έχουμε και στο δεύτερο παιχνίδι την ίδια συγκέντρωση ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση. Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά θα τα δώσουμε όλα για εμάς και τους φιλάθλους μας, που περιμένουμε ότι θα γεμίσουν το γήπεδο».

No comments