Πυρ και μανία με την διαιτησία ο Χατζηκωνσταντίνου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πυρ και μανία με την διαιτησία ο Χατζηκωνσταντίνου




Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχει ο προπονητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, η ομάδα του οποίου αναδείχθηκε ισόπαλη (23-23), εντός έδρας, κόντρα στην Ακαδημία Πάτρας. Ο τεχνικός του Ποσειδώνα δήλωσε στο greekhandball.com πως το επίπεδο της διαιτησίας είναι πολύ χαμηλό.
Ανέφερε: «Ήταν ντέρμπι από την αρχή. Ανταποκριθήκαμε, παρά τις δυσκολίες. Μία από αυτές ήταν η αποβολή του Βασιλειάδη, που θεωρείται πολύτιμος παίκτης για εμάς, στο 10ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο, δείξαμε μαχητικότητα».
Επεσήμανε, επιπλέον: «Το επίπεδο της διαιτησίας, δυστυχώς, είναι πολύ χαμηλό, παρά τα έξοδα που καλύπτουν οι ομάδες. Οι διαιτητές καθόρισαν, σήμερα (09//11), το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό σε αυτόν τον τομέα. Έχω πολλά παράπονα τόσο από αυτό, όσο και από το προηγούμενο ματς απέναντι στον Πανιώνιο (σ.σ. ματς της 3ης αγωνιστικής). Η διαιτησία δεν στέκεται στο ύψος της, τουλάχιστον στην Α2 Ανδρών. Και αυτό θα το υποστηρίξω ακόμα και σε παιχνίδι που έχουμε νικήσει, εφόσον παρατηρήσω, ξανά, λάθη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον αντίπαλο».  

No comments