'' Πάμε μωρέ...''.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πάμε μωρέ...''....


Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. αποχαιρετά  τον Γιώργο Σαϊτη που δεν είναι πια μαζί μας, με μία ανάρτηση-ωδή στην προσωπικότητα ενός ωραίου και έντιμου ανθρώπου :  

''Η ημέρα που ο Γιώργος έκανε το πιο “δυναμικό πέρασμα” της ζωή του και πέρασε στο πάνθεον των θρύλων του ελληνικού handball. Γιατί θρύλο δεν σε κάνουν μόνο τα τρόπαια, θρύλος γίνεσαι όταν υπηρετείς πιστά αυτό που αγαπάς, που μοιράζεις την αμέτρητη γνώση σου στους άλλους χωρίς να βάζεις το εγώ σου πάνω από αυτούς, θρύλος γεννιέσαι στην ψυχή, θρύλος λέγεσαι όταν έχεις προσφέρει σε αυτό που αγαπάς...την ψυχή σου. Ο Γιώργος αυτό έκανε...σήμερα...μια μέρα που και η ίδια “έκλαιγε” ασταμάτητα μαζί με όλους μας. Τους φίλους του, τους αδερφούς του, τους συνοδοιπόρους του, τους συμπαίκτες του, τα παιδιά του, όλη την οικογένειά του...
Ο ίδιος θα έλεγε, όπως ήξερε μόνο αυτός να εμψυχώνει...”Πάμε μωρέ” κτυπώντας τις παλάμες του, “πάμε δυνατααά...” Ήταν ο παίκτης μας, ο προπονητής μας, ο άνθρωπος μας που δε θα το έβαζε εύκολα κάτω, θα έβρισκε τον τρόπο και θα περίμενε και από εμάς να μην το βάλουμε κάτω.
Σήμερα ο Γιώργος αφήνει άδεια μια βασική θέση στην καρδιά μας, σαν παίκτης μας, σαν προπονητής μας, σαν αδερφός μας, αλλά μας αφήνει και μια γεμάτη κληρονομιά, την αγωνιστική του παρουσία, την αφοσίωση του στην δουλεία του, την αγάπη του για το άθλημα και τα “παιδιά” του. Αμέτρητα “μαθητούδια” “καινούργια” και “παλιά” που θα “κουβαλάνε” πάντα μαζί τους κάτι από τον ίδιο. Οφείλουμε όλοι να κρατήσουμε την μνήμη του ζωντανή και να πούμε όσοι τον ξέραμε σε όλους τους άλλους ποιος ήταν αυτός ο καλός άνθρωπος, ο “αγαθός” γίγαντας, το πίβοτ, ο συμπαίκτης, ο προπονητής, ο Γιώργος της καρδιά μας. Καλό ταξίδι αδερφέ Γιώργο Σαΐτη.

Η σημαία του συλλόγου κυματίζει μεσίστια.

Οι ομάδες handball του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου Αλέξης Αλεξόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο.
Οι φίλοι, αθλητές και συμπαίκτες του Γιώργου Σαΐτη''.

No comments