Η "μονομαχία" της οικογένειας Μανιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η "μονομαχία" της οικογένειας Μανιά

Οι αδερφές Μανιά μετά τη λήξη του Άρης Νίκαιας- Νέα Ιωνία. Στα αριστερά της φωτογραφίας η Ιωάννα και στα δεξιά η Κατερίνα.

Κατερίνα και Ιωάννα Μανιά τέθηκαν αντιμέτωπες στον χθεσινό αγώνα μεταξύ του Άρη Νίκαιας και της Νέα Ιωνίας για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την Κατερίνα, ωστόσο και οι δύο έδειξαν ότι χάρηκαν γι' αυτή την ιδιαίτερη "μονομαχία". Οι δύο αθλήτριες μετά το τέλος του αγώνα, μίλησαν στο greekhandball.com τόσο για την μεταξύ τους "σύγκρουση", το συναίσθημα που τους προκάλεσε όσο και για την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Κατερίνα Μανιά:¨Ήταν αρκετά περίεργο, δεν μου δημιούργησε αρνητικό συναίσθημα, αλλά αντίθετα θα έλεγα ότι ήταν ευχάριστο. Από εκεί και πέρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι αρκετά μουδιασμένα, αλλά με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε τα πατήματά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας, τρέξαμε περισσότερο και με τις καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια πήραμε τη νίκη".

Ιωάννα Μανιά:"Μπήκαμε πολύ δυναμικά, αλλά λόγω της απειρίας και της κούρασης, στη συνέχεια η απόδοσή μας έπεσε, γι΄ αυτό και η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα ήταν τόσο μεγάλη. Προσωπικά το να αντιμετωπίσω την αδερφή μου, δεν ήταν κάτι το περίεργο, επειδή έχω ξαναπαίξει μαζί της (σ.σ. ήταν συμπαίκτριες στην ομάδα του Καματερού).

Η Κατερίνα που αγωνίζεται με την φανέλα της Νέας Ιωνίας σημείωσε εφτά τέρματα ενώ από την άλλη πλευρά η Ιωάννα, παίκτρια του Άρη Νίκαιας, πέτυχε δύο.

No comments