Η επιβεβαίωση του greekhandball.com : H επιστολή αποχώρησης του Νηρέα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η επιβεβαίωση του greekhandball.com : H επιστολή αποχώρησης του Νηρέα


H επιστολή αποχώρησης του Νηρέα, προς επιβεβαίωση της αποκλειστικής είδησης που παρουσίασε το greekhandball.com  :

''Αξιότιμοι κύριοι,

Η ομάδα μας, ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ, δημιουργήθηκε το 2016 από μια ομάδα παλαιών αθλητών και φίλων, οι οποίοι μετά από κάποια χρόνια συμμετοχής σε άλλες ομάδες της Α2 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας.
Το όραμα της παρέας αυτής ήταν πολλαπλό και με διαφορετικές προεκτάσεις.
Αφενός θέλαμε να παίζουμε Handball γιατί αυτό μας αρέσει, θεωρώντας ότι είναι το άθλημα που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ολοκληρωμένου αθλητή. Απαιτεί άρτια φυσική κατάσταση, γρήγορη σκέψη, υψηλή ατομική τεχνική, πλαστικότητα, δύναμη ψυχική και σωματική, ομαδικότητα και αποφασιστικότητα, σε επίπεδο που κανένα άλλο άθλημα δεν απαιτεί.
Αφετέρου, όντας όλοι μας παλαίμαχοι παίχτες του ΑΣΕΔ και απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, θέλαμε να ξαναμαζευτούμε και να συσπειρώσουμε το Σύλλογο Αποφοίτων.
Επιπλέον, θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε νεότερους αθλητές να αθληθούν σε ένα σύλλογο διαφορετικού προφίλ, πιο παρεϊστικου, σε αθλητές που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν σε οργανωμένα σωματεία της Α2 ή στην Α1, έχοντας ως στόχο ακόμα και την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους στην Α1.
Από την αρχή της πορείας της η ομάδα μας πρωταγωνίστησε στην Α2 και συνεχίζει να αποτελεί μια δυνατή ομάδα με σημαντική εμπειρία και έναν επικίνδυνο αντίπαλο για την Α2 κατηγορία.
Αυτό συνέβη διότι συνδυάστηκε η εμπειρία παλαιών παιχτών με τη δύναμη και τις σωματικές ικανότητες των νεότερων, με αποτέλεσμα ήδη η ομάδα μας να έχει τροφοδοτήσει την Α1 κατηγορία με  αθλητές.
Διαπιστώνουμε όμως ότι υπάρχουν στο δυναμικό μας αθλητές οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν και θέλουν να το κάνουν στην ανώτερη κατηγορία και ότι η δουλειά που έγινε αυτά τα χρόνια έχει αποδώσει.
Θεωρούμε ότι η ομάδα μας προσέφερε σημαντικά τόσο στα νέα παιδιά που ήρθαν στην παρέα μας όσο και στο επίπεδο της Α2 κατηγορίας.
Θεωρούμε ότι σεβαστήκαμε όλη τη Χαντμπολική οικογένεια όπως και αυτή σεβάστηκε εμάς.
Θεωρούμε ότι δείξαμε τι σημαίνει μαχητικότητα και πόσο σημαντική είναι για την πορεία ενός ανθρώπου.
Όμως, επίσης θεωρούμε ότι ο κύκλος αυτός της ζωής μας έχει ολοκληρωθεί!
Κάθε καλό εγχείρημα πρέπει να τελειώνει όσο είναι στο καλύτερο σημείο του ώστε να αφήνει μια ευχάριστη ανάμνηση αλλά και να αποτελεί οδηγό  για παρόμοιες κινήσεις.
Η ομάδα μας ανακοινώνει την άμεση παύση της και απόσυρση από το πρωτάθλημα της Α2 και το Κύπελλο Ελλάδος.
Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωστή Δούκα για την στήριξή του, τους ανθρώπους του ΑΣΕΔ για τη βοήθειά τους, την ΟΧΕ και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Γκαντή που μας καθοδήγησαν στις διαδικασίες συμμετοχής ως μια νέα ομάδα και κυρίως τους συλλόγους, προπονητές και αθλητές των ομάδων της Α2 που μοιραστήκαμε μαζί τους αθλητικές στιγμές.
Τέλος ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σάσα Ζιβούλοβιτς που ήταν πλάι μας από την αρχή και που φέτος είχαμε την τιμή να τον έχουμε προπονητή έστω και για λίγο χρονικό διάστημα''.



No comments