Το Κίελο πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Πόρτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το Κίελο πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Πόρτο



Μία συγκλονιστική αναμέτρηση διεξήχθη χθες στην Πορτογαλία, με το Κίελο να να παίρνει σπουδαία νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με σκορ 30-29 (14-16 ημίχρονο). Ο ήρωας για τους Γερμανούς ήταν ο Χάραλντ Ράινκαϊντ, ο οποίος με σουτ από τα δέκα μέτρα, έδωσε τους δύο βαθμούς στην ομάδα του και ταυτόχρονα την έκτη νίκη σε οκτώ αγωνιστικές στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη αγωνιστική, με την Πόρτο να ... κλέβει την νίκη με ένα γκολ μπάζερ μπίτερ στην τελευταία φάση. Χθες (13/11), ήταν η σειρά του Κιέλου να επικρατήσει με παρόμοιο τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι αν και δεν είχαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Το ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους να έχουν 65% ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια με την διαφορά στα δύο γκολ υπέρ τους (16-14).
Μετά απο 33 λεπτά αγώνα, οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με 19-14, αλλά το Κίελο με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρησε σε 23-23 (3 γκολ του Γιάκομπσεν σε 4 λεπτά) και τελικά κατάφερε να φύγει αλώβητο από την έδρα της Πόρτο.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μάγκνους Λάντιν με 9 γκολ.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της χθεσινής (13/11) βραδιάς:

Τατράν Πρέσοφ- Σπόρτινγκ: 22-37 (10-16 ημίχρονο)

Κρίστιανσταντ- Διναμό Βουκουρεστίου: 29-29 (16-17 ημίχρονο)

No comments