Κυνηγάει το θαύμα η Νέα Ιωνία, που ηττήθηκε στην Πορτογαλία (Βίντεο + Δηλώσεις) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κυνηγάει το θαύμα η Νέα Ιωνία, που ηττήθηκε στην Πορτογαλία (Βίντεο + Δηλώσεις)




Η τραγική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στοίχισε στη Νέα Ιωνία, η οποία ηττήθηκε (28-19) από την SIR 1MAIO/ADA CJB, στην Πορτογαλία, για το Τσάλεντζ Καπ.
Ο προπονητής της ομάδας, Μενέλαος Δανήλος, δεν χρησιμοποίησε καθόλου τις Μ. Κεπεσίδου, Μίλασιτς, Στουγιαννίδου, οι οποίες προέρχονται από τραυματισμούς. Έτσι, αγωνίστηκαν, κυρίως, νεαρές παίκτριες, δίχως εμπειρία, γεγονός που δικαιολογεί, σ' έναν βαθμό, την αρνητική παρουσία της Νέας Ιωνίας, στο πρώτο μέρος. Το ημίχρονο «έκλεισε» με 17-7 υπέρ της τυπικά φιλοξενούμενης πορτογαλικής ομάδας.
Παρ' όλα αυτά, η εικόνα της Νέας Ιωνίας βελτιώθηκε στο δεύτερο μισάωρο, ωστόσο δεν αποφεύχθηκε η ήττα. Αύριο (10/11, 19:00), το αθηναϊκό σύνολο θα αντιμετωπίσει και πάλι την SIR 1MAIO/ADA CJB, με την ελπίδα να ανατρέψει, πράγμα πολύ δύσκολο, την διαφορά των 9 τερμάτων.
Η αρχηγός της ομάδας, Μάγδα Κεπεσίδου, σχολίασε στο greekhandball.com: «Ήμασταν αγχωμένες, μπήκαμε νωθρά στο ματς και αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η αντίπαλη ομάδα. Άρχισε να «χτίζει» διαφορά τερμάτων. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο «κυνηγούσαμε» την διαφορά, η οποία είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη. Δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμα τα πράγματα. Στο δεύτερο παιχνίδι, θα δείξουμε σίγουρα πολύ καλύτερο πρόσωπο».

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δανήλος Μ.): Φράγκου 5, Νταβέσκα 4, Βασιλείου 4, Μανιά 3, Κεπεσίδου Ν. 2, Ντιμτσούδη 1, Καρέλα, Κολλήρη, Παπουτσή, Ζένελη, Χριστοπούλου, Ζηνονίδου, Χρυσοκέντη, Στουγιαννίδου, Κεπεσίδου Μ., Μίλασιτς

Δίλεπτα: 1-3, Πέναλτι: 4/2, 2/2





No comments