Ο Λ.Σεϊρεκίδης κοντά στους Εφηβους μας στο Λόκερεν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Λ.Σεϊρεκίδης κοντά στους Εφηβους μας στο Λόκερεν


Ο 25χρονος Λευτέρης Σεϊρεκίδης, που διαπρέπει στο Βέλγιο με την Τόνγκερεν, θα έχει την ευκαιρία να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας των Εφήβων, στο Τουρνουά του Λόκερεν.
Μάλιστα, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου θα είναι ανάμεσα στους θεατές του πρώτου αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με αντίπαλο το Βέλγιο.
΄΄ Το Λόκερεν είναι σε απόσταση 1 ώρας και 10 λεπτών από το Τόνγκερεν και θα πάω κοντά στα παιδιά, σίγουρα τουλάχιστον στο πρώτο ματς, με την βεβαιότητα ότι παρά τις δυσκολίες που έχουμε λόγω της Γ΄Λυκείου, όπου είναι οι Εφηβοι μας, η Εθνική μας θα επιβεβαιώσει ότι έχει ταλέντο και προοπτική ΄΄είπε στο greekhandball.com o Λευτέρης Σεϊρεκίδης.
Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να δεί και τον 17χρονο Σωτήρη Σαράφη, με τον οποίο ήταν μαζί σε πολλές προπονήσεις στον Φίλιππο Βέροιας πριν από μία διετία.
Ο Σωτήρης παίζει από πέρσι στην δεύτερη ομάδα της γερμανικής Χιλντεσάϊμ, που είναι στην Γ΄Κατηγορία.
Στους αγώνες της Ελλάδας με το Ισραήλ, είχε σπάσει το δάχτυλο του, αλλά, την Παρασκευή συμπληρώνονται 5 εβδομάδες εκτός δράσεως και σε μία εβδομάδα θα προπονείται κανονικά.
Στην Κ18 του Βελγίου αγωνιζόταν και ο συμπαίκτης του Σεϊρεκίδη στην Τόνγκερεν, Αρτουρ Βανχόβε, ο τερματοφύλακας που είναι τρίτος στην πρώτη ομάδα και βασικός στην δεύτερη, αλλά, πλέον, καλείται στην Κ20.
Ο Βανχόβε, ωστόσο, έχει αγωνισθεί, φέτος, σε δύο ματς ως βασικός με την πρώτη ομάδα της Τόνγκερεν και ήταν, μάλιστα, πολύ καλός.
Δεν αποκλείεται, όπως μας είπε σε συνομιλία που είχαμε μαζί του πριν από λίγο, να παρακολουθήσει την Εθνική μας Εφήβων και ο Αλέξανδρος Βασιλάκης, ο οποίος ζεί στο γειτονικό Λουξεμβούργο και είναι, πάντα, ενεργός στο χαντμπολ.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments