Το πλάνο για την διατήρηση των σχέσεων ΟΧΕ - Χαλκίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το πλάνο για την διατήρηση των σχέσεων ΟΧΕ - Χαλκίδη



Την παραίτησή του υπέβαλε στην ΟΧΕ ο νέος τεχνικός του Διομήδη Άργους, Γιώργος Χαλκίδης. Πρόκειται, φυσικά, για μία τυπική και αναμενόμενη εξέλιξη, αφού άλλωστε το greekhandball.com είχε εγκαίρως ενημερώσει πως ο 42χρονος προπονητής θα συνεχίσει, εκτός απροόπτου, να καθοδηγεί την Εθνική Νέων και να είναι συνεργάτης του Γιάννη Αρβανίτη στην Εθνική Ανδρών.
Παρ' όλα αυτά, ο Χαλκίδης ακολουθεί την διαδικασία, που τού έχει υποδείξει η ελληνική Ομοσπονδία. Έτσι, το επόμενο βήμα είναι να εγκριθεί η παραίτησή του από το συμβούλιο της ΟΧΕ, μέσα στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας. Το επικρατέστερο σενάριο, για την συνέχεια, είναι να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο με μηδενικές απολαβές (θυμηθείτε εδώ). Σημειώνεται, επιπλέον, πως η ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε ως όρος στο συμβόλαιο του Χαλκίδη, σε περίπτωση που εκείνος επέλεγε να το «σπάσει» ήταν 50.000 ευρώ.
Σήμερα (06/11), ο Χαλκίδης, που θα μεταβεί στο Άργος, θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του με τον Διομήδη, με ώρα έναρξης στις 20:00. Αύριο (06/11) ενδέχεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου, για να παρουσιαστεί ο νέος προπονητής.


No comments