Ο Χαλκίδης ανέλαβε τον Διομήδη - Το παρασκήνιο με την ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Χαλκίδης ανέλαβε τον Διομήδη - Το παρασκήνιο με την ΟΧΕ


Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Χαλκίδη και της διοίκησης του Διομήδη Άργους. Σε αυτήν συμφωνήθηκε πως ο 42χρονος θα καθοδηγήσει τους «Λύκους», έπειτα από την απομάκρυνση του Χρήστου Δημήτρουλα. Το greekhandball.com επιβεβαιώνεται και πάλι, αφού είχε ενημερώσει χθες (05/11), αποκλειστικά (πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στη σχετική δημοσίευση), πως Διομήδης και Χαλκίδης βρίσκονταν σε επαφή, ώστε ο παλαίμαχος παίκτης να αναλάβει τα ηνία.

O Χαλκίδης είχε βρεθεί χθες (05/11) το απόγευμα στα γραφεία της ΟΧΕ, ώστε να επιλύσει επιμέρους ζητήματα, αφού άλλωστε δεσμεύεται με την Ομοσπονδία, και στη συνέχεια αναχώρησε για το Άργος. Ο νέος προπονητής του Διομήδη, κατά πηγές της ιστοσελίδας μας, διατηρεί την θέση του ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Νέων, όπως επίσης και εκείνη του συνεργάτη του Γιάννη Αρβανίτη στην Εθνική Ανδρών. Ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσφέρει τις υπηρεσίες του δίχως απολαβές.

*O Διομήδης ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Χαλκίδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν ευτυχήσαμε να τον θαυμάσουμε ως παίκτη της ομάδας, αφού υπήρξε διακαής πόθος στο παρελθόν, αλλά να που τελικά θα έχουμε τη χαρά να τον έχουμε κοντά μας ως προπονητή».


No comments