Πολλαπλά οφέλη για τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας από την νίκη στη Νίκαια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολλαπλά οφέλη για τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας από την νίκη στη Νίκαια




Η νίκη του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στον Άρη Νικαίας, εκτός έδρας, δεν ήταν πολύτιμη  μόνο βαθμολογικά για την ομάδα, αλλά και ψυχολογικά, στην πορεία της με στόχο την παραμονή.
Ο τεχνικός του Ιωνικού, Μάκης Παπακώστας, προσπαθεί να διατηρήσει, παρ' όλα αυτά, χαμηλούς τόνους, καθώς γνωρίζει πως, αν και το σύνολό του έχει πετύχει δύο διαδοχικές κομβικής ενδεχομένως σημασίας νίκες (σ.σ. η πρώτη με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας), ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.
«Τέτοιου είδους νίκες σε φορτώνουν με πίεση. Γι' αυτό, θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και αυτές, πέρα από τις ήττες. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε», τόνισε στο greekhandball.com ο 33χρονος τεχνικός. Ο Παπακώστας επεσήμανε, ακόμα: «Πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας, καθώς και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Τα σχέδιά μας δεν αλλάζουν, στόχος μας είναι η σωτηρία. Για να επαναπροσδιοριστεί το πλάνο, χρειάζεται πολύ δουλειά».
Παράλληλα, ο Ιωνικός κερδίζει χρόνο, μέσω των νικών του, ώστε να ενσωματωθούν πιο ομαλά οι τραυματίες, Γκέρτσος (ώμος), Παπαπούλιος (κοιλιακοί-προσαγωγοί), Χελιώτης (θλάση στη γάμπα). Οι τρεις τους βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας και συντηρητικά ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας.
Σήμερα (05/11), το πρόγραμμα περιλάμβανε βάρη και ακολούθως, προπόνηση.


No comments