Πρόγραμμα... φωτιά για τον Αερωπό Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόγραμμα... φωτιά για τον Αερωπό Έδεσσας




Καμπανάκια ενόψει της δύσκολης συνέχειας έκρουσε ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας, Γιάννης Πηλαλίδης, μέσω των δηλώσεών του, μετά την ήττα (28-21) από τον Ολυμπιακό, στον Ρέντη. Ο τεχνικός της ομάδας θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αφυπνίσει τους παίκτες του, που έχουν να ανέβουν... βουνό μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο Αερωπός κοντράρεται το Σάββατο (09/11), εντός έδρας, με τον Διομήδη Άργους και τρεις ημέρες αργότερα (12/11, Τρίτη) θα συναντήσει εκτός έδρας την Πυλαία. Αμέσως μετά, και συγκεκριμένα στις 13/11 (Τετάρτη), θα αναχωρήσει με προορισμό την Αγία Πετρούπολη, όπου στις 16/11 (Σάββατο) θα αντιμετωπίσει την ρωσική, Νέβα, για το Τσάλεντζ Καπ. Η ομάδα της Έδεσσας θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/11).
Η παραμονή του Αερωπού στην Αγία Πετρούπολη θα διαρκέσει τόσες ημέρες, διότι την Πέμπτη (14/11) δεν υπήρχε επαρκής αριθμός εισιτηρίων, την Παρασκευή (15/11) η αποστολή θα προσγειωνόταν τα μεσάνυχτα και έτσι η πτήση δεν διευκόλυνε, ενώ το Σάββατο (16/11), μετά από το παιχνίδι, καθώς και την Κυριακή (17/11), δεν κατέστη και πάλι εφικτό να ταξιδέψει η ομάδα. 
Το κίνητρο της Ευρώπης, παρ' όλα αυτά, όπως επίσης και τα εφόδια που προσφέρει στον Αερωπό η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπερνικούν τις όποιες σκέψεις περί οικονομικών θεμάτων. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ManDynamic (σ.σ. μέγας χορηγός του Αερωπού), που έχει καταγωγή από την Έδεσσα, είχε πει: «Καλύπτω εγώ τα έξοδα. Η συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι τιμή για την πόλη μας».

No comments