Βγάζει... φτερά για το όνειρο ο Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βγάζει... φτερά για το όνειρο ο Αερωπός


Την φωτογραφία εξασφάλισε το greekhandball.com

Στις 13:45 ο Αερωπός Έδεσσας ManDynamic απογειώνεται από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία», με προορισμό την Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (16/11) την Νέβα, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, για το Τσάλεντζ Καπ.
Η αποστολή της ομάδας της Έδεσσας θα «πετάξει», μέσω Μόσχας, με την ρωσική αεροπορική εταιρεία, Aeroflot, ενώ μέλη του μέγα χορηγού της, ManDynamic, με την Lufthansa, μέσω Φρανκφούρτης.
Ο τεχνικός του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης, έχει καλέσει 13 παίκτες και αυτοί είναι οι εξής: Αθανασίου, Μπάρμπας, Θεοδωρόπουλος, Δημάκης, Αποστολίδης, Μαυροδουλάκης, Μισαηλίδης, Κράλλης, Κυριακού, Γάτσης, Καουέ, Βαφείδης, Ρότζιος. Τραυματίες είναι οι Φάνης και Παναγιώτης Τζουβάρας. Στην Αγία Πετρούπολη δεν θα ταξιδέψει ούτε ο συνεργάτης του Πηλαλίδη, Κώστας Δεληγιάννης.
Μιλώντας στο greekhandball.com ο προπονητής του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης, ανέφερε: «Περιμένουμε καιρό αυτό το ματς. Από την πρώτη στιγμή, που ο Αερωπός δήλωσε συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ, γνωρίζαμε ότι πρόκειται να συναντήσουμε ομάδες διαφορετικού επιπέδου, σχολών και κουλτούρας. Ωστόσο, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σαφέστατα, ο αντίπαλος είναι το φαβορί».
Υπογράμμισε ακόμη: «Θέλουμε, ως ομάδα, να «χτίσουμε» φιλοσοφία και να αξιοποιήσουμε τα οφέλη μας από τα ευρωπαϊκά, στο εγγύς μέλλον. Σκοπός μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο, με στόχο να παίρνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και να διεκδικούμε ό, τι μάς αναλογεί εντός γηπέδου. Για εμάς, είναι πρόκληση η αναμέτρηση κόντρα στη Νέβα. Θέλουμε να εμφανίσουμε καλό πρόσωπο, να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στα δεδομένα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας...».

No comments