Πηλαλίδης: «Να πάρουμε ένα μάθημα, γιατί η ομάδα... πόνεσε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πηλαλίδης: «Να πάρουμε ένα μάθημα, γιατί η ομάδα... πόνεσε»



Υπό άλλες συνθήκες, ο Αερωπός Έδεσσας θα μπορούσε να διεκδικήσει τους δύο βαθμούς της νίκης έχοντας περισσότερες πιθανότητες, δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πηλαλίδης, στο greekhandball.com. Ο προπονητής του Αερωπού στάθηκε στο γεγονός πως το σύνολό του «πληγώθηκε» από τις απώλειες των τριών παικτών (Μισαηλίδης, Βαφείδης Μαυροδουλάκης), που τιμωρήθηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, και τόνισε ότι αυτό το συμβάν θα πρέπει να γίνει μάθημα στην ομάδα.
Επεσήμανε: «Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα, αν και μας βάραιναν κάποιες δυσκολίες. Θα έπρεπε να ανταπεξέλθουμε με έξι παίκτες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μάλιστα, μετρώντας απώλειες αθλητών, οι οποίες επηρέασαν την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Παρ' όλα αυτά, έμεινα, γενικά, ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την θέληση των παιδιών».
Πρόσθεσε, επιπλέον: «Κάναμε κάποια δικαιολογημένα και κάποια αδικαιολόγητα λάθη, ενώ είχαμε και «νεκρά» σημεία μέσα στο παιχνίδι. Διαχειριστήκαμε, επίσης, καταστάσεις με επιπολαιότητα και έχοντας άγχος και ανασφάλεια πέραν του δέοντος. Πλέον, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να κοιτάξουμε μπροστά. Κρατάμε τα θετικά. Θα πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα από όσα έγιναν στο ματς με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, γιατί η ομάδα μας... πόνεσε από το συμβάν. Απωλέσαμε δύο βαθμούς, τους οποίους, υπό άλλες συνθήκες, θα είχαμε μεγαλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσουμε».

No comments