Σαράφης: «Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας» - Συνεχίζει το διοικητικό σχήμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαράφης: «Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας» - Συνεχίζει το διοικητικό σχήμα



Βαθμούς ψάχνει ο Φίλιππος Βέροιας, που ακόμη δεν έχει πάρει πόντο στο Πρωτάθλημα της Handball Premier. Η ομάδα του Κύρου Σαράφη αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, όμως προσπαθεί να φαίνεται αξιοπρεπής, κυρίως χάρη στην προσπάθεια του προπονητή της, που την κρατά με νύχια και με δόντια.
Ο Φίλιππος αντιμετωπίζει τον προτελευταίο, Άρη Νικαίας, μεθαύριο (23/11, 14:00), εντός έδρας και ευελπιστεί στην πρώτη του νίκη, καθώς άλλωστε αυτό είναι από τα παιχνίδια, στα οποία πρέπει να επικρατήσει (σ.σ. το ίδιο ισχύει και για τον Άρη), για να μπορεί να ελπίζει στην παραμονή. Ο τεχνικός του Φιλίππου σχολίασε σχετικά στο greekhandball.com: «Ο Άρης αδικείται από την βαθμολογική του θέση. Είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα, την οποία σέβομαι απολύτως. Με πενιχρά μέσα κάνουν τον αγώνα τους. Ο Τάκης Μελετάκος είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής». Όσο για την κατάσταση του Φιλίππου, δήλωσε: «Εμείς έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας...».
Η ομάδα της Βέροιας θα έχει και πάλι αρκετούς «πονοκεφάλους». Μεταξύ άλλων, ο Αχ. Παπαδόπουλος παραμένει στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών, ο Στ. Παπαδόπουλος δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα, ενώ αντίθετα οι Φιλόσογλου, Βαρδάκας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον ώμο, όπως και ο Νικολαΐδης, που ταλαιπωρήθηκε από γρίπη, θα παίξουν, κατά πάσα πιθανότητα.
Στα διοικητικά, το σχήμα που είναι υπεύθυνο για να «τρέχει» την ομάδα, πήρε παράταση για ακόμη έναν χρόνο. Στη χθεσινή (20/11) ΓΣ συγκεντρώθηκαν 15 άτομα, ενώ για να υπήρχε απαρτία, η οποία απαιτούνταν για την ψηφοφορία, χρειάζονταν 21 συμμετέχοντες.

No comments