Δίπλα σε παιδιά, αθλητές και ανθρώπους του χαντμπολ, θα είναι οι Γερμανοί στο Ρέντη. Τα, αυξημένα, μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δίπλα σε παιδιά, αθλητές και ανθρώπους του χαντμπολ, θα είναι οι Γερμανοί στο Ρέντη. Τα, αυξημένα, μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. στο greekhandball.com


Η έλευση ικανού αριθμού φιλάθλων της γερμανικής Μελσούνγκεν στην Ελλάδα, στη μεγαλύτερη μετακίνηση τους σε αγώνα της ομάδας τους εκτός των συνόρων της πατρίδας τους, οδήγησε σε σύσκεψη για μέτρα ασφαλείας η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, μεταξύ αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπροσώπων του Ολυμπιακού ενώ  δεν ήταν ( προφανώς ) εφικτή η παρουσία στελεχών της Μελσούνγκεν.
Ολυμπιακός και Μελσούνγκεν συνεργάζονται αρμονικά για το επαναληπτικό παιχνίδι στο Ρέντη, για το EHF Cup, δεν υπάρχουν ΄΄ γκρίζες ζώνες ΄΄ στις σχέσεις των δύο ομάδων, καθώς, άλλωστε οι Πειραιώτες φιλοξενήθηκαν άρτια, σε επίπεδο αποστολής και φιλάθλων στο πρώτο ματς, ωστόσο, ήδη ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα έχει πάρει 140 εισιτήρια για το κοινό που θα την ακολουθήσει στην πτήση τσάρτερ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μεμονωμένοι Γερμανοί φίλαθλοι, οι οποίοι θα θελήσουν να προμηθευθούν εισιτήρια.
Τι αποφασίσθηκε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του greekhandball.com, από πηγές προσκείμενες στην ΕΛ.ΑΣ., που είναι σε συναγερμό για αυτόν τον αγώνα  :
Θα υπάρξουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο και πέριξ αυτού ενώ θα αστυνομεύονται και τα 4 ξενοδοχεία όπου θα καταλύσουν η αποστολή της ομάδας και οι φίλαθλοι της, σε Π.Φάληρο και Πειραιά.
Η Μελσούνγκεν έχει ενημερώσει πλήρως για το πρόγραμμα μετακινήσεων της ομάδας της αλλά και των φιλάθλων της ( ακόμα και στη ξενάγηση, σε Αθήνα και Πειραιά, οι Γερμανοί θα έχουν...παρέα την ΕΛ.ΑΣ....) και εκτός της αστυνομικής επιτήρησης, θα υπάρξει μέριμνα ώστε και τα 3 πούλμαν των Γερμανών να πάνε μαζί στο γήπεδο και όλοι οι οι εκδρομείς να μπούν εν σειρά από την ίδια πόρτα στο Ρέντη, με ισχυρή αστυνομική συνοδεία, δίχως να έχουν επαφή με τους φίλους του Ολυμπιακού.
Στην εξέδρα, οι Γερμανοί θα είναι ανάμεσα στην μικρή εξέδρα, με τους αθλητές και στο τμήμα της κεντρικής κερκίδας όπου, δίπλα τους,  θα μπούν ΜΟΝΟ παιδιά και άνθρωποι του χαντμπολ, οπότε δεν θα έχουν καμμία επαφή με φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό, σχεδιάζει και άλλα, προληπτικά, μέτρα  ( που δεν θα δημοσιοποιήσουμε  )  ώστε να δημιουργήσει ομπρέλα προστασίας για τη ρεβάνς Ολυμπιακού-Μελσούνγκεν και να μην συμβεί το παραμικρό ενώ ήδη είναι σε, σχετική, συνεννόηση και με την Γερμανική Αστυνομία, για τυχόν χρήσιμες πληροφορίες. 

No comments