Οι Γερμανοί φίλαθλοι ετοιμάζονται για την Ακρόπολη, αλλά, παράλληλα, ζητούν να φύγει ο προπονητής Γκριμ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Γερμανοί φίλαθλοι ετοιμάζονται για την Ακρόπολη, αλλά, παράλληλα, ζητούν να φύγει ο προπονητής Γκριμ


Informationen zur Fanreise im Mannschaftsflieger der MT nach Athen findet ihr hier



Οι 140 φίλαθλοι της Μελσούνγκεν που θα έλθουν το απόγευμα ( 2.18 μ.μ. η προγραμματισμένη ώρα άφιξης )  του Σαββάτου στην Αθήνα, για το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, σκέπτονται ήδη την βόλτα στην Ακρόπολη και στα αξιοθέατα του Πειραιά, όπως φαίνεται από την ανάρτηση στους  ιστότοπους των 3 Συνδέσμων τους,  αλλά, παράλληλα ασκούν κριτική στον προπονητή της ομάδας τους Χάϊκο Γκριμ ( φωτο ),καθώς, ο Ολυμπιακός τους ...άναψε φωτιές... 


MT-Trommler - Fanclub der MT Melsungen
17 Νοεμβρίου στις 8:49 μ.μ. · 
Wahrscheinlich ist wieder die Mannschaft alleine Schuld 
Wir sind gespannt wann das Management endlich versteht, was alle im Umfeld schon lange sehen!
Wir hoffen mal, dass die Saison nicht den Bach runter geht, stimmen aber dem Artikel der HNA absolut zu‼️

Το σχόλιο του Συνδέσμου με τα πιο ενθουσιώδη μέλη, του Trommler, είναι χαρακτηριστικό.
Ουσιαστικά, στέλνουν το μήνυμα τους στη διοίκηση της Μελσούνγκεν ότι ΄΄ δεν μπορεί να φταίει μόνο η ομάδα ΄΄ και συμφωνούν με τα ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα ΗΝΑ, που θεωρεί απόλυτα υπεύθυνο τον προπονητή Χάϊκο Γκριμ για την πορεία της.
΄΄  Δεν κατάφερε η Μελσούνγκεν να πάρει σκορ ασφαλείας με μία ομάδα ημιεπαγγελματιών΄΄ σχολιάζουν τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την ομάδα του Κάσσελ.
Μάλιστα, στο ΗΝΑ αναφέρεται : ΄΄ Με αυτή την εικόνα, η Μελσούνγκεν δεν πρόκειται να είναι στην πρώτη πεντάδα στην Μπουντεσλίγκα και φυσικά θα χρειασθεί να σοβαρευθεί ώστε να αποκλείσει τους Ελληνες΄΄.
Και οι 3 Σύνδεσμοι Φιλάθλων της Μελσούνγκεν ασκούν πίεση στην ομάδα τους, για τον Γκριμ, απλώς, ο Σύνδεσμος Die Bartenwetzer είναι περισσότερο συντηρητικός.
Ο πρώτος αγώνας με τον Ολυμπιακό έβαλε σε μπελάδες την Μελσούνγκεν, καθώς, ο Γκριμ είναι πια με την πλάτη στον τοίχο, με δεδομένο ότι έχει χάσει την στήριξη από  την εξέδρα που πιέζει για την απομάκρυνση του.
Το ματς της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου, με την Κόππινγκεν, δεν αποκλείεται να βάλει σε άλλη διάσταση τα πράγματα στην Μελσούνγκεν.
Ο ίδιος σχολιάζει ότι ΄΄ όλα θα γίνουν πιο απλά, μόλις σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ με τέτοια ευκολία, όπως μέχρι τώρα ΄΄, αλλά, οι φίλαθλοι δεν συμμερίζονται τις απόψεις του.
΄΄ Αν δεν αλλάξει κάτι στην ομάδα, έτσι θα μείνουμε έξω από όλους τους στόχους μας΄΄ φωνάζουν και προσθέτουν : ΄΄ Η Διοίκηση δεν βλέπει ότι όλοι εμείς ; ΄΄.
Τα σχόλια, μάλιστα, γίνονται επώνυμα καθώς και οι 3 Σύνδεσμοι Φιλάθλων λειτουργούν με συγκεκριμένα πρόσωπα επαφής, τηλέφωνα και μαίηλ επικοινωνίας,ιστότοπους, αλλά και με πνεύμα κριτικής προς την ομάδα τους, καθώς, όπως σχολιάζουν ΄΄ είμαστε φίλοι αλλά και πελάτες που θέλουμε το καλύτερο΄΄.
Tι σχολιάζει η Μελσούνγκεν ; Τίποτα σχετικό.
Προς το παρόν, όπως μας έχει πεί ο  Υπεύθυνος Τύπου της Μελσούνγκεν Μπερντ Κάϊζερ, ο οποίος μίλησε στο greekhandball.com, η ομάδα προετοιμάζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και για το ταξίδι :
΄΄  Οι φίλαθλοι μας είχαν κλείσει τις θέσεις στο τσάρτερ 2 εβδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά που θα ακολουθήσουν τόσοι φίλαθλοι την ομάδα μας σε εκτός έδρας αναμέτρηση της στα Κύπελλα Ευρώπης. Συνήθως, ήταν 20 έως 25. Αλλά, όταν έγινε η κλήρωση με τον Ολυμπιακό, πολλοί έδειξαν ενδιαφέρον να πάνε στην Ελλάδα. Πρώτη φορά παίζουμε με μία ελληνική ομάδα, είναι νέα εμπειρία αλλά και μία καλή συγκυρία, για έναν προορισμό που αρέσει σε όλους τους Γερμανούς. Αυτή την φορά, θα κάνουμε αρχή στις πτήσεις από το μικρό αεροδρόμιο στο Κάσελ, κοντά στο σπίτι μας. Ετσι, θα αποφύγουμε την ταλαιπωρία να μετακινηθούμε μέσω Φρανκφούρτης. Το γεγονός, διευκολύνει το ταξίδι μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κάθε φίλαθλος μας, θα πληρώσει 350 ευρώ. Στο ποσό περιλαμβάνεται το ποσό για το αεροπλάνο, η διαμονή στο ξενοδοχείο, το εισιτήριο του αγώνα αλλά και ξενάγηση στην Αθήνα. Οι 140 φίλαθλοι μας είναι παραδοσιακοί και προέρχονται από 3 Συνδέσμους Φιλάθλων της Μελσούνγκεν. Είναι πολύ ευγενικοί φίλαθλοι και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη ρεβάνς στον Πειραιά. Αλλωστε, στο πρώτο ματς φιλοξενήσαμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο μας, έκαναν πάρτυ και τους δείξαμε την αγάπη και τον σεβασμό μας. Το ίδιο ελπίζω ότι θα γίνει και στον Πειραιά. Το μόνο που φοβόμαστε, εκτός από τα αγωνιστικά για τα οποία δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω, είναι ο καιρός. Ακούσαμε ότι μπορεί να βρέχει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και τον Πειραιά. Θα πάρουμε και ομπρέλες, ώστε να δούμε με την ησυχία μας το λιμάνι του Πειραιά και την Ακρόπολη΄΄.
Οι φίλαθλοι της Μελσούνγκεν θα μείνουν στο Π.Φάληρο και η αποστολή της ομάδας τους στον Πειραιά, όπου ζήτησε την βοήθεια του Ολυμπιακού ώστε να βρεί ξενοδοχείο, όπως και συνέβη.



No comments