Παπαβασίλης : ΄΄ Περίμενα το αγχωτικό Σαββατόβραδο...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαβασίλης : ΄΄ Περίμενα το αγχωτικό Σαββατόβραδο...''




Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Αλέξη Παπαβασίλη και του παίκτη της ομάδας Απόστολου Παλάσκα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Bianco Monte Δράμας με 31-27, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier :

Αλέξης Παπαβασίλης: ''Περιμέναμε ότι θα ήταν αγχωτικό το Σαββατόβραδο λόγω της αποχής των τριών εβδομάδων. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε τις αδυναμίες, δείξαμε κάποια στοιχεία στην άμυνα τα οποία δεν μας άρεσαν, ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα. Κρατάμε τη νίκη και μόνο τη νίκη, γιατί η εμφάνιση δεν μου άρεσε. Θέλουμε και άλλα παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό. Έχουμε δέκα ημέρες να δουλέψουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού περάσουμε το παιχνίδι με την Βέροια. Δουλειά και πάλι δουλειά''.

Απόστολος Παλάσκας: ''Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε μόνο τους δύο βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί στο αμυντικό κομμάτι, ενώ επιθετικά βγάλαμε ωραία το τρανζίσιον παιχνίδι, βάλαμε εύκολα γκολ αλλά το πρόβλημα μας ήταν η άμυνα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ρεαλιστικά γνωρίζουμε πως απέναντι στην Βέροια είμαστε το φαβορί, και να στρέψουμε το βλέμμα μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκεί που θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Από το σημερινό παιχνίδι, κρατάμε το γεγονός πως ενώ δεχόμαστε εύκολα γκολ, στον αντίποδα σκοράρουμε και εξίσου εύκολα, χρειαζόμαστε μεγάλη διόρθωση στο αμυντικό κομμάτΙ''

No comments