Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος ( και ) από την Θεσσαλονίκη, 26-22 τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος ( και ) από την Θεσσαλονίκη, 26-22 τον ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με  26-22   στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ και συνεχίζει δίχως βαθμολογικές απώλειες την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Καλύτερος παίκτης των ΄΄ ερυθρόλευκων΄΄, που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του αγώνα,  ο Χάρης Μάλλιος.

Πολύτιμη για τους νικητές και η συνεισφορά των Τζηρά, Λέμος, Σανίκη, Τσιλιμπάρη.
Χαρακτηριστικό για  τον Ολυμπιακό είναι ότι έπαιξε με πειραματικό σχήμα, λόγω απουσιών, δίχως καθαρόαιμο αριστερό εξτρέμ και ουσιαστικά, επίσης, δίχως κλασικό δεξί ίντερ.

Καλύτερος από τον ΠΑΟΚ ο Π.Κωστακίδης, πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι με 8 τέρματα. Δεν ήταν, όμως, αρκετός.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3 γκολ δύο λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα, ωστόσο, ο Ολυμπιακός έφθασε στη νίκη χάρη στην υπεροπλία του σε εναλλακτικές λύσεις και σε ποιότητα, με τον Λέμος να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα.

Τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Πετρίδης και ο Κεσίδης. Για τον πρώτο, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ρήξη χιαστού συνδέσμου ενώ υπάρχει ανησυχία και για τον δεύτερο.
Η έλλειψη επιλογών από εφεδρείες, έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, που δεν έχει βάθος στον πάγκο και αυτό του κοστίζει.

Ο Ολυμπιακός έφθασε την διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της, στα 6 γκολ, με το 10-16 στο 40΄.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-3, 4-5, 5-9, 7-10, 9-11 ( ημίχρονο ), 10-13, 10-16, 13-16, 15-19, 19-23, 22-26.

Διαιτητές οι Μπέτμαν-Τζαφερόπουλος.
Δίλεπτα : 4-3
Κόκκινη Τσαναξίδης στο 51.35΄΄ με τρία δίλεπτα
Πέναλτυ : 3/5-1/2

ΠΑΟΚ ( Α.Παπαβασίλης ) : Κριούτσκοφ, Λοϊζος, Ελευθεριάδης, Πετρίδης 1, Μπαλτατζής 1, Κοκκώνης 1, Κεσίδης 3, Γ.Παπαβασίλης, Π.Κωστακίδης 8, Παλάσκας 4, Τσέγιοβιτς, Θ.Κωστακίδης , Αποστόλου, Τσαναξίδης, Κυπραίος 1, Μαστορογιάννης 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( Ζαραβίνας ) : Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος 1, Μιχαηλίδης, Καραμπουρνιώτης, Μάλλιος 7, Τζηράς 5, Κανδύλας, Λέμος 7, Μούγιτς, Τερλέτσκι, Σπίκιτς, Μπογκούνοβιτς, Λιάπης 4, Δεληχρήστος, Σανίκης 2, Μπάγιος.

No comments