Η ελληνική σημαία στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε αγώνα με εκπροσώπηση 19 χωρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ελληνική σημαία στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε αγώνα με εκπροσώπηση 19 χωρών



Στο ανθρώπινο μωσαϊκό από 19  χώρες, τον αγώνα της Τέλεκομ Βέζπρεμ από την Ουγγαρία με την Βίβε Κίελτσε  από την Πολωνία  (  τελικό αποτέλεσμα 28-24, ημίχρονο 13-15 ) για το VELUX EHF Champions League, η ελληνική σημαία ήταν εκεί, ψηλά, χάρη στην παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔ κ.Σωτήρη Μίγκα ( στην αναμνηστική φωτο με τους Λιθουανούς διαιτητές του παιχνιδιού, Βάϊντα Μαζέϊκα και Γκατέλις Μιντάουγκας ), ο οποίος ήταν παρατηρητής της συνάντησης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βέζπρεμ  είχε στη σύνθεση της παίκτες από την Σλοβενία, την Σερβία, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια, την Ισπανία, την Αίγυπτο, την Βραζιλία, την Σουηδία, την Νορβηγία, την Κροατία, την Δανία και την Βοσνία, συνολικά δηλαδή από 12 χώρες, αλλά, ούτε έναν Ούγγρο.
Η Κίελτσε παρουσίασε 3 Πολωνούς στην αποστολή της, όπως και 2 Γερμανούς, 2 Λευκορώσους, 2 Ισπανούς και από έναν Γάλλο, Τούρκο, Μαυροβούνιο, Σλοβένο, Κροάτη.


Μετά από 9 αγωνιστικές, η Βέζπρεμ  είναι δεύτερη στον Ομιλο της με 6 νίκες, 3 ήττες και 12 πόντους ενώ η Κίελτσε βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς, από 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Προηγείται η Κίελ με 14 πόντους ( έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ).

No comments