Pregame: Δράμα Bianco Monte - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα Bianco Monte - Πυλαία




Στο ντέρμπι της αυριανής (12/10) ημέρας, Δράμα και Πυλαία, ομάδες με παρεμφερείς στόχους και όχι μεγάλες διαφορές, κοντράρονται (18:00), στη Δράμα. Το σύνολο του Σάκη Βαλαβάνη, που προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στην Α1, επιχειρεί ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την 8η θέση της περασμένης σεζόν, ενώ η αποδυναμωμένη, σε σύγκριση με την περίοδο 2018-19, Πυλαία επιδιώκει να κάνει ξανά αξιοπρεπή πορεία.
Ο τερματοφύλακας της Δράμας, Κώστας Γουργούμης, επεσήμανε μιλώντας στο greekhandball.com: «Παίζουμε κόντρα σ' έναν αντίπαλο, που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στο σκάουτινγκ. Είναι πάντα προετοιμασμένος, γι' αυτό θα πρέπει και εμείς να αποδείξουμε ότι πηγαίνουμε διαβασμένοι στην αναμέτρηση. Η Πυλαία μπορεί να μην έχει την ίδια δυναμική σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αλλά κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι. Θέλουμε να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις, μετά από την κακή εμφάνισή μας κόντρα στον Ολυμπιακό (σ.σ. 3η αγωνιστική) και στοχεύουμε στην κατάκτηση της νίκης».
Οι Κουρουτζίδης, Κοβογλανίδης, αν και προέρχονται από τραυματισμούς, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν, καθώς στις τελευταίες προπονήσεις έχουν ανεβάσει... στροφές.



Από την άλλη, ο 20χρονος πίβοτ της Πυλαίας, Γιάννης Μπάτζιος, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Γνωρίζουμε πως το παιχνίδι απέναντι στη Δράμα θα είναι ντέρμπι, σε μια δύσκολη, μάλιστα, έδρα. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να επιβεβαιώσουν την καλή πορεία τους, κατά την περασμένη σεζόν. Θεωρώ ότι η Δράμα είναι πιο πλήρης, σε σχέση με την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλουμε να... ρεφάρουμε για τα δύο χαμένα εντός έδρας παιχνίδια (σ.σ. κόντρα σε Διομήδη Άργους και Δούκα)».
Εκτός πλάνου για την Πυλαία είναι ο Τ. Τριανταφυλλίδης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από την διακοπή του Πρωταθλήματος, καθώς και ο Αλατσατιάνος, που έχει υποστεί διάστρεμμα.





No comments