Τσεκάρει το εισιτήριο ο Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσεκάρει το εισιτήριο ο Αερωπός


Ο Αερωπός Έδεσσας έχει… στα χέρια του το εισιτήριο της πρόκρισης, στον 3ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup, και απομένει μόνο το αυριανό (12/10) διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι, κόντρα στον Προοδευτικού Πάφου, για να το εξαργυρώσει.  Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη είχε επικρατήσει εύκολα με 37-15 στην πρώτη αναμέτρηση στην Κύπρο, ούσα πολύ καλύτερη από την αρχή μέχρι το τέλος .Οι Εδεσσαίοι επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και η διαφορά των γκολ κινούταν σταθερά σε διψήφιο επίπεδο. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Αερωπού στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ βλέπει… στον ορίζοντα και την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας στις 18:00, ενώ η ομάδα του Προοδευτικού έχει πατήσει από χθες σε ελληνικό έδαφος, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση.


Ο ελληνικός σύλλογος θα παρουσιαστεί πλήρης και παρά την διαφαινόμενη πρόκριση, άπαντες στον  τονίζουν ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη. Ο παίκτης του Αερωπού, Γιώργος Θεοδωρόπουλος μίλησε στο greekhandball με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση (12/10) και ανέφερε σχετικα:
 "Η πρόκριση κατά ένα μεγάλο βαθμό έχει κριθεί. Αυτο δε σημαίνει κάτι όμως, από μεριά μας θέλουμε να δείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση".

No comments