Το greekhandball.com είστε ΕΣΕΙΣ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το greekhandball.com είστε ΕΣΕΙΣ !



Το greekhandball.com έχει συμπληρώσει έναν μήνα υπό νέα διεύθυνση και έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών και να κάνει πολλούς καινούριους φίλους, προσδοκώντας σε ακόμα περισσότερους, βασιζόμενο στην «καθαρή» ματιά, στην αμεροληψία και στην όσο το δυνατόν προσεκτικότερη προσέγγιση των γεγονότων.
Είμαστε εδώ, προφανώς (όπως καθημερινά αποδεικνύουμε) ανεξάρτητοι, για να κάνουμε δημοσιογραφία, επώνυμα και δίχως σκοπιμότητες, δεσμεύσεις και επικαλύψεις.
Πλέον, αριθμούμε σχεδόν 5.200 ακολούθους στο Facebook και 800 στο Instagram, τους οποίους φιλοδοξούμε να αυξήσουμε μέσα από την δραστικότερη ενεργοποίησή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στόχος μας είναι να εκτοξεύσουμε την ιστοσελίδα που ήδη έχουμε αγαπήσει και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε, έχοντας τα αυτιά μας ανοικτά σε προτάσεις και ιδέες, που προέρχονται, κυρίως, από εσάς. Άλλωστε, το greekhandball.com προσπαθεί να καλύψει τις δικές σας ανάγκες, τις ανάγκες του χάντμπολ.
Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα γίνουν πράξεις, σταδιακά, σκέψεις που θα αναβαθμίσουν σε μεγάλο βαθμό το site μας, αλλά αυτές τις φυλάμε για... έκπληξη.
Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας ! Σας ενθαρρύνουμε, λοιπόν, να μας στέλνετε μηνύματα στους λογαριασμούς μας στα social media με τις προτάσεις και τις ιδέες σας, με όσα θα θέλατε ΕΣΕΙΣ να διαβάζετε. Είμαστε ανοιχτοί στην -καλοπροαίρετη- κριτική, με σκοπό την πρόοδο του greekhandball.com. Δίνουμε έμφαση σε όλες τις κατηγορίες, ανδρών και γυναικών, σε όλα τα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, σε όλες τις δράσεις, σε όλη την Ελλάδα ! Δεν εξαιρείται κανένας και αυτό το αποδεικνύουμε. Γι' αυτό, σας προτρέπουμε να μας στέλνετε (ακόμα και οι μικροί αθλητές, οι γονείς, οι φίλαθλοι και οποιοσδήποτε άλλος) αποτελέσματα αγώνων, φωτογραφίες, ειδήσεις και ό, τι άλλο επιθυμείτε.
Το greekhandball.com είστε ΕΣΕΙΣ !


No comments