Το greekhandball.com «αγκάλιασε» την Α2 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το greekhandball.com «αγκάλιασε» την Α2


Το greekhandball.com κρατάει τις υποσχέσεις του. Γι' αυτό και χθες (19/10) φρόντισε να καλύψει -ελπίζουμε, τουλάχιστον, αξιοπρεπώς- όλες τις αναμετρήσεις της Α2 Ανδρών με μεταδόσεις σε πραγματικό χρόνο. Με όσα μέσα είχαμε στη διάθεσή μας και βεβαίως με την εξαιρετική συνεργασία όλων όσοι συνέβαλαν, ώστε να παρουσιάσουμε αυτό το αποτέλεσμα, καταφέραμε να φανούμε αξιόπιστοι σε όσα είχαμε τάξει πριν από κάποιον καιρό. Δεν εξαιρείται κανένας, το greekhandball.com είναι για ΟΛΟΥΣ και εμείς δουλεύουμε για ΟΛΟΥΣ !
Ενδιαφέρουσα θεματογραφία για την Α2, η οποία μάλιστα βρήκε πρωτοφανή ανταπόκριση, «έπαιζε» στην ιστοσελίδα μας σε όλη την διάρκεια του τελευταίου 48ώρου. Ήμασταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο, που έκανε live για όλες τις αναμετρήσεις της Α2 Ανδρών, ενώ έως (πολύ) αργά το βράδυ δημοσιεύονταν κείμενα σχετικά με τα παρεπόμενα της πρεμιέρας της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού χάντμπολ.
Το έργο μας θα συνεχιστεί και σήμερα (20/10) με φυσική παρουσία (όπως οφείλουμε) στα γήπεδα της Νέας Ιωνίας και των Βριλησσίων, από όπου θα μεταφέρουμε ξανά τις εξελίξεις των αγώνων λεπτό προς λεπτό.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Το greekhandball.com θα συνεχίσει να είναι εδώ !     

No comments