Πέρασαν και τους Παπαδόπουλους, στο Κιλκίς, με το ρεκόρ της οικογένειας Φαχουρίδη... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρασαν και τους Παπαδόπουλους, στο Κιλκίς, με το ρεκόρ της οικογένειας Φαχουρίδη...


Ο Στέλιος Φαχουρίδης ( φωτο ) πέτυχε 8 γκολ για τον ΓΑΣ Κιλκίς στην Αρτα, όμως, ο 58χρονος πατέρας του Γιάννης, που ακολουθεί παντού την ομάδα της πόλης του, θα θυμάται για πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι, όχι τόσο για την εκτός έδρας νίκη ή την ατομική επιτυχία, όσο για την οικογενειακή ευτυχία.
Πως να μην καμαρώνει ο Γιάννης Φαχουρίδης, βλέποντας και τους 3 γιούς του να παίζουν, για πρώτη φορά, μαζί με τη φανέλα του ΓΑΣ Κιλκίς...
Ο 21χρονος Αριστοτέλης, ο 19χρονος Στέλιος και ο 17χρονος Παναγιώτης, αντάμωσαν στην 1η αγωνιστική της Α2 και έγραψαν ιστορία.
Πέρασαν και τους Παπαδόπουλους, οι οποίοι είχαν παίξει με τον Κιλκισιακό στο ποδόσφαιρο, πριν από 33 χρόνια.
Τότε, στις καλές εποχές του Κιλκισιακού, αγωνίζονταν 5 με το επίθετο Παπαδόπουλος με την φανέλα του. Ανάμεσα τους και ο Νίκος, που έκανε στη συνέχεια καριέρα στον ΟΦΗ, την Ξάνθη και τον Αρη και έμεινε στον χώρο ως προπονητής.
Ομως, αδέλφια ήταν οι 2.
Οι Φαχουρίδηδες τους πέρασαν...
Μάλιστα, συνδυάζουν και τα 3 παιδιά, το χαντμπολ με την εκπαιδευτική πρόοδο, καθώς, αν και είναι από 8 ετών στο γήπεδο, αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο αθλητισμός δεν...ζημιώνει τις επιδόσεις στο σχολείο.
Ο Αριστοτέλης φοιτά στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  ο Στέλιος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του ιδίου Πανεπιστημίου και ο Παναγιώτης προετοιμάζεται για να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις, με υψηλό, επίσης, στόχο.
Εως την προηγούμενη σεζόν, ο Παναγιώτης ήταν στην Πυλαία, όμως, το καλοκαίρι γύρισε στην βάση του και έτσι είναι παρέα τα αδέλφια.
Για τον Αριστοτέλη και τον Στέλιο, δεν είναι εύκολη υπόθεση η, καθημερινή, μετακίνηση από την Θεσσαλονίκη προς το Κιλκίς και η επιστροφή για τις σπουδές τους, όμως, η αγάπη για το χαντμπολ και τον ΓΑΣ Κιλκίς, τους βοηθά ώστε να...καταπίνουν τα 100 χιλιόμετρα της, συνολικής, διαδρομής.
Και οι 3 συμφωνούν ότι ΄΄αυτό που έζησαν στην Αρτα ήταν μία ωραία εμπειρία΄΄, ωστόσο ας ρωτήσουν και τον ΄΄πάτερ φαμίλια΄΄ο οποίος, δικαίως, καμαρώνει, όχι για το ρεκόρ, αλλά, για τα βλαστάρια του, που μένουν προσγειωμένα και αφοσιωμένα, με αίσθημα ευθύνης, στους στόχους τους.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments