Πέρασε από την Βέροια και πετάει Κύπρο ο Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρασε από την Βέροια και πετάει Κύπρο ο Αερωπός


Πάντα, τα παιχνίδια ανάμεσα σε γειτονικές ομάδες, έχουν ιδιαιτερότητες, καθώς, κρύβουν πρόσθετο κίνητρο, αυτό του γοήτρου, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση και την αγωνιστική κατάσταση όπου βρίσκονται οι αντίπαλοι.
Αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση Φίλιππου Βέροιας-Αερωπού  Εδεσσας, καθώς, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν δίκαια με 27-22, αλλά, πάντως, όχι άνετα, καθώς, συνάντησαν ουσιαστική αντίσταση από την νεανική ομάδα της Ημαθίας, που πάλεψε το παιχνίδι, αλλά, λάθη σε κρίσιμα σημεία, όπως και η αδυναμία της να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, που είχε σε κάποιες περιπτώσεις, δεν της επέτρεψαν να πάρει τίποτα, πέρα από εντυπώσεις.


 Ωστόσο, ο Αερωπός που προηγείτο σταθερά στο σκορ και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 15-11,  αξιοποίησε την καλύτερη συνοχή που έχει ως ομάδα και την υπεροχή του σε ποιότητα, έστω και αν μοιράσθηκε ο χρόνος συμμετοχής στους παίκτες του.
Ο Αερωπός, που είχε και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση τους Μπάρμπα, Μισαηλίδη, Θεοδωρόπουλο,  προχωρά, δίχως απώλειες βαθμών και θα αντιμετωπίσει με ηρεμία στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του τον Προοδευτικό Πάφου, το Σάββατο στην Κύπρο.
 Πρώτος σκόρερ του αγώνα, ο 23χρονος δεξιός ίντερ του Φίλιππου Βέροιας Διονύσης Καραγκιοζόπουλος, με 10 τέρματα στο ενεργητικό του, όμως, με ποσοστό ευστοχίας στις προσπάθειες του, κάτω από 50%.
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και στέλεχος της Εθνικής Μπιτς Χαντμπολ, σημείωσε σχεδόν τα μισά από τα τέρματα της ομάδας του ( 10 από τα 22 ).
Τα πεντάλεπτα : 2-4, 4-8, 7-9, 8-12, 10-14, 11-15 ( ημίχρονο ), 13-16, 16-20, 17-21, 19-24, 20-25, 22-27.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ( Κύρος Σαράφης ) : Πατραμάνης 1, Ευαγγελόπουλος, Τζωρτζίνης, Καραγκιοζόπουλος 10, Τζίνεσης 1, Α. Παπαδόπουλος, Σ.Παπαδόπουλος 4, Φιλόσογλου 2, Κουκοτσίδης, Δάσκαλος, Βαρδάκας 1, Παντελίδης, Νικολαϊδης 2, Παπαγιάννης, Πιστόλας, Καλλιαρίδη
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ( Γιάννης Πηλαλίδης ) : Αθανασίου, Τζουβάρας 1, Μαυροδουλάκος, Γάτσης, Κράλλης 5, Θεοδωρόπουλος 5, Μπάρμπας, Ξενίδης, Βαφείδης 2, Δημάκης 2, Αποστολίδης 3, Μισαηλίδης 5, Κυριάκου 1, Λιόφης, Ρότζιος, Ερέρα 3.

No comments