Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες για Κίελ και Μπαρτσελόνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες για Κίελ και Μπαρτσελόνα




Με όπλο της την αποτελεσματική και σκληρή άμυνα η Κίελ εξέθεσε την Βαρντάρ, την οποία νίκησε με 31-20 εκτός έδρας (16-4 υπέρ της Κίελ το ημίχρονο). Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, πως η Βαρντάρ σκόραρε το πρώτο της τέρμα, έπειτα από 11 λεπτά παιχνιδιού, διαμορφώνοντας, έτσι, πενιχρά ποσοστά στις επιθετικές της προσπάθειες. Το ημίχρονο έληξε 16-4 υπέρ της Κίελ και ήταν ένα από τα χειρότερα, αν όχι το χειρότερο, των πρόσφατων αναμνήσεων της Βαρντάρ, που αν και βελτιώθηκε επιθετικά στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική.




Μπαρτσελόνα - Έλβερουμ 33-24

Η Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε 300 παιχνίδια στην ιστορία της, στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Έλβερουμ, την οποία υποδέχθηκε στην έδρα της και την νίκησε με 33-24 (15-12 το ημίχρονο).
Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα, όταν βρέθηκαν 4-3 πίσω στο σκορ και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν μαχητικοί, οι Μπλαουγκράνα κατάφεραν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Ξεπέρασαν, έτσι, το εμπόδιο της Έλβερουμ, που αντιστάθηκε σθεναρά.
Πρωταγωνιστής για την Μπαρτσελόνα ήταν ο Λούκας Σίντριτς, που πέτυχε επτά γκολ σε επτά προσπάθειες και συνέβαλε στη δημιουργικότητα της ομάδας του και στη ψυχραιμία και ηρεμία, που επέδειξε.






No comments