Το ΄΄μυστήριο΄΄ με την ώρα έναρξης του αγώνα Φίλιππος-Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ΄΄μυστήριο΄΄ με την ώρα έναρξης του αγώνα Φίλιππος-Ολυμπιακός


Η ΟΧΕ τοποθέτησε στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα, τον ορισμό του αγώνα Φίλιππος Βέροιας-Ολυμπιακός  ( Σ.Σ. η φωτο είναι από το περσινό ματς των δύο ομάδων στη Βέροια, με τον Σανίκη στην επίθεση ) την προσεχή Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ωστόσο, ακόμα υπάρχει εκκρεμότητα ως προς την ώρα έναρξης της συνάντησης.
Φυσιολογικό.
Ορθά ( έγκαιρα, εδώ και αρκετές ημέρες....) η Ομοσπονδία είχε ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός, όπως και ο Αερωπός, που επίσης έχει μπροστά του ευρωπαϊκό αγώνα, δεν θα παίξουν το Σαββατοκύριακο, αλλά, την Τετάρτη 16/10, ωστόσο, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ζητούσε να γίνει την Τρίτη 15/10 το παιχνίδι, καθώς, την επομένη η πόλη θα γιορτάζει την επέτειο της απελευθέρωσης της Βέροιας από τους Τούρκους ( 16/10/1912 ) και θα υπάρχει σειρά εκδηλώσεων.
Αυτή η στάση της Αστυνομίας, οδήγησε την διεξαγωγή του αγώνα όχι στο ΄΄Φιλίππειο΄΄, όπως είχε ( αρχικά ) προγραμματίσει  η διοίκηση του Φιλίππου ( μάλιστα, είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της, τα μέλη της ομάδας της ), αλλά, στο ΔΑΚ Βικέλας, στο Μακροχώρι, που βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το κέντρο της Βέροιας ( Σ.Σ. παραδοσιακά πάντως, τα εντός έδρας παιχνίδια του Φιλίππου με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ διεξάγονται εκτός του ιστού της πόλης, στο ΔΑΚ Βικέλας ).
Τουλάχιστον, η συνάντηση θα γίνει Τετάρτη, όπως είχε σχεδιάσει και ενημερώσει η ΟΧΕ.
Ωστόσο, ακόμα, δεν έχει ορισθεί η ώρα του παιχνιδιού, εξέλιξη που θα ακολουθήσει την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη, κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία.



No comments