Με το «Μενοίκιο» Μέγα Χορηγό ο Α.Ο. Προσοτσάνης στην Α1 γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με το «Μενοίκιο» Μέγα Χορηγό ο Α.Ο. Προσοτσάνης στην Α1 γυναικών


Ο Α.Ο. Προσοτσάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του, για την υποστήριξη της ομάδας του που θα αγωνισθεί φέτος  στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, με τον Αγροκτηνοτροφικό Βιομηχανικό Συνεταιρισμό Προσοτσάνης «ΜΕΝΟΙΚΙΟ».
Η  τοποθέτηση των δύο πλευρών  είναι σαφής :  ΄΄ Κοινοί στόχοι συνδέουν τους δύο οργανισμούς τόσο για τον αθλητισμό όσο και για το κοινωνικό γίγνεσθαι. Δεν είναι η αρχή αλλά η συνέχιση μια άψογης συνεργασίας χρόνων που τώρα πλέον γίνεται επίσημη. Αυτή η συνεργασία μας προσδίδει μεγαλύτερη δυναμική αλλά και ώθηση για να οδηγήσουμε ψηλότερα τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης.
Ο Αγροκτηνοτροφικός Βιομηχανικός Συνεταιρισμός Προσοτσάνης «ΜΕΝΟΙΚΙΟ», ιδρύθηκε το 2008 στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας στην σκιά του Μενοικίου Όρους, εκφράζοντας το κοινό όραμα μιας ομάδας ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής, για την δημιουργία ενός πρότυπου αγροκτήματος. Ο βασικός στόχος που τέθηκε από την πρώτη στιγμή ήταν η παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας μέσα από καθετοποιημένες διαδικασίες που συνδυάζουν την τεχνολογία με την παράδοση και τις διαχρονικές και αυθεντικές γεύσεις της΄΄.
Το greekhandball.com  είναι κοντά στις ομάδες, κατανοώντας την αγωνία και τα προβλήματα τους και προωθώντας τις ανακοινώσεις τους, για επίσημες χορηγικές συνεργασίες τους, ώστε να υποστηρίξει τον αγώνα τους για επιβίωση, καθώς, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όλοι γνωρίζουμε τα έξοδα, αλλά, ψάχνουμε να βρούμε έσοδα...No comments