Το νέο "σπίτι" του Α.Ο. Λεωνίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το νέο "σπίτι" του Α.Ο. Λεωνίδα



Ο Α.Ο. Λεωνίδας απέκτησε νέο... σπίτι. Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι τα νέα γραφεία της ομάδας στεγάζονται απέναντι από το κλειστό γήπεδο, στις οδούς Γ. Παπανδρέου και Αγ. Παρασκευής.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο Α.Ο. Λεωνιδας Αγίων Αναργύρων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι η καρδιά του συλλόγου θα χτυπά πλέον στα νέα γραφεία της ομάδος Γ. Παπανδρέου & Αγ. Παρασκευής απέναντι από το Κλειστό των Αγίων Αναργύρων.
Ένα όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τις τεράστιες επιτυχίες σε συνέχεια της μεγάλης ιστορίας του πολυτροπαιούχου του Δήμου μας, διακρίνοντας λάθη και σημεία στα οποία υστερούσε ο σύλλογος όπως η επικοινωνία ήταν ο τρόπος που θα μας έκανε να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα.
Προσπαθήσαμε πολύ τα δύο τελευταία χρόνια να βρούμε κάποιον χώρο όπως οι περισσότερες ομάδες του δήμου που στεγάζονται σε χώρους τον γηπέδων χωρίς αυτό να επιτευχθεί.
Ο σύλλογος μας πλέον αποκτά τον δικό του χώρο με δικά του κονδύλια, στον οποίο ο κόσμος μπορεί να παίρνει πληροφορίες για τις Ακαδημίες μας, θα λειτουργεί ως κέντρο επικοινωνίας της ομάδας. Επίσης οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου με τους προπονητές τους θα έχουν στο χώρο την ευκαιρία για θεωρητικά μαθήματα όπως και την προβολή βίντεο αγώνων τους ή και άλλων αγώνων στον ειδικό προτζέκτορα που υπάρχει και τέλος οι γονείς θα μπορούν να περιμένουν το τέλος τον προπονήσεων σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με την ιστορία του συλλόγου σε φωτογραφικό υλικό και την τροπαιοθηκη.
Θα είναι ο χώρος όλων των μελών του συλλόγου, παλεμαχων φιλάθλων και πολιτών των Αγίων Αναργύρων και όχι μόνο.
Ώρες λειτουργίας
Δευτερα. 15'00 - 20'00
Τριτη 15'00 - 20'00
Τετάρτη. 15'00 - 20'00
Πέμπτη. 17'00 - 20'00
Παρασκευή 15'00 - 20'00
Α.Ο.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Τηλ επικοινωνίας +306944329430 Δευτεραιου Βασιλική"

No comments