Η Πυλαία ετοιμάζει για να έχει... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Πυλαία ετοιμάζει για να έχει...


Η Πυλαία δείχνει στην πράξη ότι ( προ ) ετοιμάζει το μέλλον της, δίχως να φοβάται τις μετακινήσεις, τις συγκρίσεις, την ευθύνη.
Η παιδική ομάδα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, μετακινήθηκε στην Αθήνα για 2 φιλικά παιχνίδια ( ήδη, το πρώτο πραγματοποιήθηκε απόψε ) με το αντίστοιχο τμήμα του Δούκα που μαζί με τον Ολυμπιακό προβάλλουν ως οι ισχυρότερες παρουσίες στο επίπεδο των Παίδων της ΕΣΧΑ, αξιολογώντας τα δεδομένα σε σχέση με την περσινή σεζόν, θα παίξει στον Πειραιά με τον Αρη Νικαίας και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Αργος για να πάρει εμπειρίες από την συνάντηση με τον Διομήδη.
Ο Ευθύμης Πιπελίδης, που έχει την ευθύνη ως προπονητής προκειμένου να αναδείξει παιδιά από τα σπλάχνα της Πυλαίας, ενθαρρύνει την διαδικασία της βελτίωσης μέσα από την τριβή, σωματική και πνευματική, που δημιουργείται στα παιχνίδια.
Ο έμπειρος προπονητής έχει την ευθύνη του παιδικού τμήματος ( ηλικίες 2004-2005 ) και του εφηβικού ( 2002-2003 ).
Συνολικά, η Πυλαία έχει 9 προπονητές στην Ακαδημία της ( Γούσιος, Πιπελίδης, Σκανδάλης, Κουκμίσης, Ανθομελίδης, Κουκμίση, Βραχιολίδης, Καλόμοιρος, Παπαγεωργίου ), με 5 προπονήσεις την εβδομάδα για τα αναπτυξιακά τμήματα της από Παμπαίδες-Παγκορασίδες έως και Εφηβους-Νεάνιδες.
Aπό την πρώτη ομάδα της Πυλαίας, σε ρόστερ 27 αθλητών, οι 20 είναι κάτω από τα 22 και οι περισσότεροι προέρχονται από την Ακαδημία της.
Οχι τυχαία...

No comments