Είδαν αυτά που ήθελαν, Σαράφης και Πηλαλίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Είδαν αυτά που ήθελαν, Σαράφης και Πηλαλίδης




Οι προπονητές του Φίλιππου Βέροιας και του Αερωπού Εδεσσας, Κύρος Σαράφης και Γιάννης Πηλαλίδης, συμφώνησαν στις δηλώσεις τους ότι το παιχνίδι των ομάδων τους, τους βοήθησε ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματα που ήθελαν :


ΚΥΡΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ (προπονητής Φίλιππου Βέροιας) : "Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, παίξαμε πολύ καλά και πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εμφάνιση μας στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει στο πρωτάθλημα. Εχουμε, όμως, ακόμα δρόμο ενώ σε κρίσιμα σημεία, μάλλον, λόγω απειρίας, κάναμε καθοριστικά λάθη. Παίξαμε πιο συγκεντρωμένα σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στη Δράμα, όπου επίσης είχαμε δείξει βελτίωση. Το ζήτημα της αξιοποίησης των ευκαιριών που μας δίνονται με παίκτη παραπάνω, είναι ψυχολογικό και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Συγχαρητήρια στην Εδεσσα για την νίκη".


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΗΛΑΛΙΔΗΣ (προπονητής Αερωπού) : "Προσπαθήσαμε να διαχειρισθούμε το ροτέϊσον που έπρεπε να γίνει. Αντιμετωπίσαμε καλά στην επιθετική λειτουργία μας τις προσαρμογές του Φίλιππου, αλλά, δεν τα πήγαμε αντίστοιχα καλά αμυντικά. Πήραμε, ωστόσο, 2 σημαντικούς βαθμούς και πλέον παίρνει σειρά το ευρωπαϊκό παιχνίδι μας. Εχουμε δεί τι χρειαζόμαστε για να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, ώστε να παίξει η ομάδα το χαντμπολ που της ταιριάζει".

No comments