Οι δηλώσεις των Χατζηκωνσταντίνου, Βασιλειάδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των Χατζηκωνσταντίνου, Βασιλειάδη




Μετά τη νίκη (26-21) του Ποσειδώνα Λουτρακίου, ο προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, δήλωσε στο greekhandball.com για το ματς με τον ΕΣΝ Βριλησσίων: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, έπρεπε να το πάρουμε. Η ομάδα ανταποκρίθηκε. Είχαμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα, γι' αυτό το ματς. Η νίκη, παρ' όλα αυτά, ήρθε δύσκολα».
Ο παίκτης του Ποσειδώνα, Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά. Οι άμυνες τα έδωσαν όλα. Ο τερματοφύλακάς μας, Βλαχογεώργος, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Επιθετικά βρήκαμε λύσεις, και παίξαμε αρκετές φορές γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, όπως με τον Ηλυσιακό. Βρήκαμε «εύκολα» γκολ με τις αντεπιθέσεις του Αικατερίνη, ενώ ο Νάσος Χατζηκωνσταντίνου ήταν άψογος στο ένας με έναν».
Και πρόσθεσε: «Σήμερα (26/10), θα έλεγε κανείς, πήραμε τους βαθμούς, που χάσαμε την προηγούμενη αγωνιστική.  Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το πάθος που έβγαλε. Θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη στον εορτάζοντα, Δημήτρη Χρηστόπουλο. Κεφάλι χαμηλά, προπόνηση και το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική».

No comments