Ο Ηρωας της Τροίας ( Διομήδης ) νίκησε τον Θεό του Πολέμου ( Αρης ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ηρωας της Τροίας ( Διομήδης ) νίκησε τον Θεό του Πολέμου ( Αρης )


Η συνάντηση της Νέας Κίου είχε άρωμα ελληνικής μυθολογίας, ωστόσο, τέλειωσε με νίκη του Ηρωα της Τροίας ( Διομήδης ) με 24-19, απέναντι στον Θεό του Πολέμου ( Αρης ) που αγωνίσθηκε με πάθος στο δεύτερο μέρος, αλλά, δεν πέτυχε να κάνει την έκπληξη, με πλήρη αλλαγή του σκηνικού που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο, με την καθολική υπεροχή των γηπεδούχων.
Ο Διομήδης ( Αργους ) δεν χρειάσθηκε, αυτή την φορά και σε αντιδιαστολή με το ομηρικό έπος, να μπεί στον Δούρειο Ιππο, όμως, συνάντησε δυσκολίες, όχι μόνο από την αγωνιστικότητα του Αρη ( Νικαίας ), αλλά και από την αστοχία των παικτών του, που είχαν 7 προσπάθειες στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.
Στο ημίχρονο, ο Διομήδης προηγήθηκε με 18-9 και στο 32΄ το σκορ ήταν 20-9, με διαφορά 11 τερμάτων, ωστόσο, ο Αρης με σερί 8-0, μείωσε σε 3 γκολ την απόσταση του από τους γηπεδούχους και στο 57΄ ήταν κοντά στο σκορ ( 22-19 ), δίχως εντέλει να καταφέρει τίποτα, καθώς, ακολούθησε η αντίδραση με 2 γκολ από τον Μάνθο και τον Λίμα.
Απευθείας κόκκινη σε 2 παίκτες του Αρη, τον Μελετάκο και τον Χαραλάμπους, για αντικανονικό παιχνίδι.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ : Τζιμπούλας 2, Μαρκατάτος 1, Τσάκαλος 3, Χαντέλης 4, Γκολούμποβιτς 2, Λίμα 5, Ντάσεβιτς, Κρεμαστιώτης 2, Ραντουλέσκου, Μάνθος 1, Ξαγοράρης, Λαμπρόπουλος, Μπόσκος 2, Παπαντωνόπουλος, Δάσκαλος 1, Σπέντζος.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Βλάχος 2, Λαδάκης 1, Ταουσιάνης 5, Αθανασίου 3, Μουλάτος 1, Ασβεστάς 2, Παπαδημητρίου, Χουρσουτιάν 1, Μελετάκος, Παπαδόπουλος 1, Μιμίκος, Ταβλαρίδης, Γιαννόπουλος 1, Χαραλάμπους 1, Γρηγοράκης, Γραμματικόπουλος. 

No comments