Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη




«Αυστηρή» ήταν η κληρωτίδα με τις ελληνικές ομάδες. Στη σημερινή κλήρωση (σ.σ. ξεκίνησε στις 12:00 ώρα Ελλάδας), που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF, στη Βιέννη, οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Αερωπός Έδεσσας έμαθαν τους αντιπάλους τους για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.
Οι Πειραιώτες για τον τρίτο γύρο του EHF Cup, στον οποίο προκρίθηκε και οι ΑΕΚ, Αερωπός για το Challenge Cup. Τόσο οι Ερυθρόλευκοι, όσο και η ομάδα της Έδεσσας έχουν να ανέβουν... γολγοθά, ωστόσο ευνοϊκότερη είναι η κλήρωση για την ΑΕΚ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την γερμανική, Μελσούνγκεν και η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα της. Από την άλλη, η ΑΕΚ θα συναντήσει, επίσης εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα, την Βογκόσκα Πολγίνε Χιλς, από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ενώ ο Αερωπός την ρωσική, Νέβα, και αυτός εκτός έδρας, στο πρώτο ματς. 
Στις 16 και 17 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια και μια εβδομάδα αργότερα, στις 23 και 24 Νοεμβρίου, τα δεύτερα.

No comments