Πέρο Μιλόσεβιτς στο greekhandball.com : ΄΄Το δώρο που θέλω...΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρο Μιλόσεβιτς στο greekhandball.com : ΄΄Το δώρο που θέλω...΄΄


Την Τρίτη κλείνει τα 58 ο προπονητής της Τιμισοάρα, Πέρο Μιλόσεβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι θα ήθελε ένα δώρο από τους παίκτες του.
΄΄Παίζουμε Κυριακή με τον Ολυμπιακό και τα γενέθλια μου είναι την Τρίτη, αλλά, έστω και έτσι, θα ήθελα την νίκη ως δώρο ΄΄ είπε ο Μαυροβούνιος προπονητής στο greekhandball.com
Ουσιαστικά, πάντως, ο πολύπειρος τεχνικός προσπαθεί να θολώσει τα νερά, αποφορτίζοντας τους παίκτες του και ρίχνοντας τους τόνους πριν από το πρώτο ματς με τους Πειραιώτες.
Είτε αυτή είναι η τακτική του, είτε απλώς θέλει να αποπροσανατολίσει τον αντίπαλο του, ο Πέρο Μιλόσεβιτς μας είπε, πριν από λίγο : ΄΄ Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Και δεν είμαστε πλήρεις. Αποδυναμωθήκαμε στις μεταγραφές, δεν παίζουν ο Ντράγκατς, τον οποίο περίμενα ότι θα είχα στη διάθεση μου αλλά ούτε και ο γκολκήπερ Κατσούκ, που προέρχεται από επέμβαση και θα λείψει και άλλο. Και δεν είναι μόνο αυτά...Ο Πρίμπανιτς ήταν τραυματίας και θα είναι ρίσκο η χρησιμοποίηση του, καθώς, μόλις χθες άρχισε να τρέχει ενώ ο Φενίτσι, από τους στυλοβάτες της ομάδας μας, απουσίαζε για 3 εβδομάδες, γύρισε, έπαιξε 20 λεπτά, ωστόσο, δεν είναι έτοιμος. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε πολλές αλλαγές και έχει επηρεασθεί αρνητικά όλη η ομάδα. Βέβαια, ξεπεράσαμε τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και τώρα, τουλάχιστον, πληρωνόμαστε κανονικά, όμως, δεν είμαι ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα μας΄΄.
Πάντως, ο προπονητής της Τιμισοάρα, προσθέτει : ΄΄Θα παίξουμε με το 100% των δυνάμεων μας, ώστε να κερδίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, όμως, θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Είδα τον Ολυμπιακό στα βίντεο με Μπόρατς και Δούκα, είναι δυνατή ομάδα. Για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε στο σπίτι μας, πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί και στα 60 λεπτά στην άμυνα. Και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα κρίνει πολλά η δική μας άμυνα. Οπως και η απόδοση των τερματοφυλάκων. Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς επικίνδυνους παίκτες, όπως είναι οι Τζηράς, Τσίλης, Λέμος, Καρβάτσκι, όμως, δεν μπορείς να αναφερθείς σε ονόματα, γιατί κάποιον θα ξεχάσεις. Ποιό είναι το σκορ που θέλω ; Πριν από όλα, ας νικήσουμε με...μισό γκολ διαφορά. Αυτό είναι το κρίσιμο. Γιατί, καμιά φορά είναι αρκετά 2 γκολ για την πρόκριση και άλλες φορές δεν φθάνουν τα 7΄΄.
Οι ιθύνοντες της Τιμισοάρα, περιμένουν περίπου 1.000 φιλάθλους αύριο στο γήπεδο, που χωρά 2.500 θεατές.
Υπάρχει ενδιαφέρον για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή, επιτρέπουν εξόδους Σαββατοκύριακου και πολλοί θα λείπουν από την Τιμισοάρα.

Νίκος Δελαγραμμάτικας





No comments