Η μάχη του Φιλίππου με τον ίδιο του τον εαυτό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η μάχη του Φιλίππου με τον ίδιο του τον εαυτό




Κόντρα στον ίδιο του τον εαυτό παλεύει ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος, μετά από τέσσερις αγώνες στην Handball Premier, είναι τελευταίος στη βαθμολογία, χωρίς βαθμό.
Η έλλειψη ρευστότητας και τα (εδώ και χρόνια) υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας καθιστούν την προσπάθεια σωτηρίας στην κατηγορία εξαιρετικά δύσκολη, για ακόμα μία σεζόν.
Το γεγονός, μάλιστα, ότι πολλοί παίκτες, για διαφορετικούς λόγους, δεν παρουσιάζονται συστηματικά στις προπονήσεις, δεν μπορεί να οδηγήσει, φυσιολογικά, σ' ένα καλύτερο, συνολικό, αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις.
Ενδεικτικά, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Πυλαία, οι... πονοκέφαλοι είναι πολλοί. Η συμμετοχή του Σταύρου Παπαδόπουλου, που είναι τραυματίας (θλάση στον μηρό), καθώς και του Καραγκιοζόπουλου, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον καρπό, είναι ιδιαίτερα αμφίβολη.
Επιπλέον, άγνωστο είναι εάν ο Μηλόπουλος που απουσίαζε 15-20 ημέρες λόγω των υποχρεώσεών του στον στρατό, θα αγωνιστεί, ενώ ο Καλιαρέλης ίσως εξασφαλίσει άδεια μόνο για το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο (και αυτός) να έχει την δυνατότητα να κάνει, συχνά, προπονήσεις.
Οι Αχιλλέας Παπαδόπουλος, Δάσκαλος, Γραμματικόπουλος, καθώς και ακόμα κάποιοι παίκτες, λόγω σπουδών, δεν είναι διαθέσιμοι σε καθημερινή βάση για προπονήσεις και κάποιες φορές δεν μπορούν να «κατέβουν» ούτε σε αγώνες.
Παράλληλα, οι Παπαγιάννης, Στανκίδης, Τζωρτζίνης, Λυκοστράτης είναι μεταξύ των αθλητών που θέτουν, δικαίως, ως προτεραιότητα την εκπαίδευση και έτσι, ως μαθητές Λυκείου με αυξημένες υποχρεώσεις και αρκετά περιορισμένο χρόνο, αδυνατούν να γυμνάζονται κάθε μέρα με την ομάδα.
Διαπιστώνει, λοιπόν, κανείς ότι ο Φίλιππος εμφανίζεται σε παιχνίδια Πρωταθλήματος ουσιαστικά δίχως μέσα στην εβδομάδα να έχει την ευχέρεια να δουλέψει ως σύνολο. Για παράδειγμα, στη χθεσινή (29/10) προπόνηση ήταν 9 παίκτες παρόντες, ενώ σε μία άλλη, κάποιο διάστημα πριν, μόλις 5. Συνήθως, οι παρόντες αθλητές είναι από 8 έως 12 και όσο περνάει ο καιρός, τόσο μικραίνει ο αριθμός.
Μπορεί, άραγε, να παραμείνει ο Φίλιππος στην κατηγορία, με αυτά τα δεδομένα; Το φινάλε του Πρωταθλήματος θα δώσει τις απαντήσεις...

No comments