Τελευταία νέα

Εξίσου απαιτητική η συνέχεια για τον Αερωπό ΈδεσσαςΣτα πάτρια εδάφη έχει επιστρέψει από χθες (06/10) το απόγευμα η αποστολή του Αερωπού Έδεσσας. Η ομάδα ταξίδεψε από την Κύπρο, όπου βρέθηκε για το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στον Προοδευτικό Πάφου και αφίχθη στη βάση της γύρω στις 19:30 της Κυριακής.
Για σήμερα, ο προπονητής, Γιάννης Πηλαλίδης, έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, ώστε να αποφορτιστούν και να γεμίσουν τις... μπαταρίες, καθώς άλλωστε το πρόγραμμα της συνέχειας είναι εξίσου απαιτητικό.
Στον Αερωπό επικρατεί ευφορία, έπειτα από τις διαδοχικές νίκες. Τονίζεται, ωστόσο, πως απέναντι στον Προοδευτικό η ομάδα ήταν υποχρεωμένη να επικρατήσει, αφού είναι σαφώς ποιοτικότερη. 
Από αύριο (08/10) το σύνολο του Πηλαλίδη θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τη ρεβάνς του Σαββάτου (12/10, 18:00), ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζει εντός έδρας την διεκδικήτρια του τίτλου, ΑΕΚ. Ο Αερωπός επιδιώκει, βεβαίως, το επόμενο βήμα στο Τσάλεντζ Καπ, αλλά και θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο την Ένωση.No comments