Η καλύτερη 7άδα της 3ης αγωνιστικής από το greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 3ης αγωνιστικής από το greekhandball.com


Η συντακτική ομάδα του greekhandball.com προχώρησε στην επιλογή της καλύτερης 7άδας της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Handball Premier, πάντα με το κριτήριο όχι μόνο της ατομικής απόδοσης, αλλά και της δυσκολίας του αγώνα, όπως και της σημασίας του αποτελέσματος.
Τυχαίο (ωστόσο, ελπιδοφόρο) χαρακτηριστικό, είναι ότι  από τους 7 παίκτες, οι 4 είναι ηλικίας κάτω των 25 ετών.
Ανά θέση, οι  παίκτες που συγκροτούν την ιδανική 7άδα της 3ης αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώθηκε χθες με τον αγώνα Πυλαία-Δούκας, είναι :

Τερματοφύλακας: Παναγιώτης Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκας). Γεννήθηκε στις 11/8/1999. Ήταν καταπληκτικός, ειδικά, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Πυλαία, στο οποίο μπήκαν οι βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του. Από 16 ετών ανήκει στον Δούκα, στον οποίο μετακινήθηκε από τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.
Αριστερός εξτρέμ: Στάθης Ζαμπούνης (ΑΕΚ). Γεννήθηκε στις 5/5/1990. Στην επιστροφή του σε επίσημο αγώνα, μετά από 5 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, ήταν εξαιρετικός. Όχι μόνο επειδή σημείωσε 7 γκολ, αλλά γιατί ήταν σχεδόν αλάνθαστος (εύστοχες 7 στις 8 προσπάθειες).
Αριστερός ίντερ: Σπύρος Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας). Γεννήθηκε στις 6/10/1994. Ο ύψους 2.01 μ., που χθες (06/10) είχε τα γενέθλιά του, συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις του στο φετινό Πρωτάθλημα. Σημείωσε 9 γκολ απέναντι στον Διομήδη και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική κατάσταση.
Πλέι μέικερ: Φώτης Μισαηλίδης (Αερωπός Έδεσσας). Γεννήθηκε στις 7/1/1992. Ακόμα μία ώριμη εμφάνιση από τον φαρμακοποιό του Αερωπού. Mε 5 γκολ και εύστοχες επιλογές στην οργάνωση του παιχνιδιού, πρωταγωνίστησε στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.
Δεξιός ίντερ: Μίλος Μάτοβιτς (Φαίακας Κέρκυρας). Γεννήθηκε στις 23/4/1984. Ο πολύπειρος Σέρβος, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό Πρωτάθλημα, πέτυχε 5 γκολ απέναντι στον Διομήδη και με την σταθερή απόδοσή του, έδωσε πολύτιμη βοήθεια στους νησιώτες. Μαζί με τον Χερουβείμ, έβαλαν τα μισά γκολ του Φαίακα.
Δεξιός εξτρέμ: Αντρέ Λίμα (Διομήδης Άργους). Γεννήθηκε στις 25/4/1997. Σκόραρε 5 φορές στο εκτός έδρας ματς με τον Φαίακα, έδωσε λύσεις, αποδείχθηκε, όμως, ότι η συνεισφορά του δεν ήταν αρκετή. Προσπάθησε, πάντως, έως το τέλος.
Πίβοτ: Έκτωρας Πολύδωρος (ΑΣΕ Δούκας). Γεννήθηκε στις 27/11/1996. Έβαλε 2 γκολ στην Πυλαία, αλλά, κυρίως, ήταν στήριγμα για την ομάδα του, με την αγωνιστικότητα και την επιμονή του. Παίκτης που αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Δούκα, πήγε για σπουδές στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκε με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, επέστρεψε και προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στον αγαπημένο του σύλλογο.






No comments