Μπακαούκας Χρ.: «Θα είμαι για πάντα δίπλα στον γιο μου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπακαούκας Χρ.: «Θα είμαι για πάντα δίπλα στον γιο μου»


ΦΩΤ.: Ο Χριστόφος Μπακαούκας (δεξιά) με τον γιο του, Γιώργο, στο γήπεδο του Ατρομήτου, στο Περιστέρι

Τι πιο όμορφο από το να βλέπει κανείς, στον αγωνιστικό χώρο, πατέρα και γιο...; Ο 41 ετών, Χριστόφορος (πατέρας) και ο Γιώργος (γιος) Μπακαούκας, που είναι 17 χρονών, συνυπήρξαν σήμερα (20/10) στην ίδια επτάδα, κόντρα στη Νέα Ιωνία, ως παίκτες της Σαλαμίνας.
Ο Χριστόφορος Μπακαούκας, ο οποίος διακρίθηκε στην αναμέτρηση, υπογράμμισε στο greekhandball.com για το ματς: «Είναι πολύ σημαντική η νίκη μας μέσα στη Νέα Ιωνία, είναι δύσκολη έδρα. Ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Κατά την γνώμη μου, η άμυνα ήταν εκείνη που μας οδήγησε στη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συνεχίζουμε με το ίδιο τέμπο. Σοβαροί στις προπονήσεις. Ο στόχος είναι να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Παίξαμε πολύ ωραίο χάντμπολ, η διαφορά είναι δίκαιη. Στο ημίχρονο, είπαμε στα αποδυτήρια ότι η άμυνα θα φέρει το αποτέλεσμα και όπως προανέφερα, το κλειδί αποδείχθηκε αυτή. Παράλληλα, κάναμε λίγα λάθη στην επίθεση και σχεδόν όλες οι προσπάθειές μας ήταν επιτυχημένες»
Όσο για το γεγονός πως είναι συμπαίκτης με τον γιο του, μάς είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται και ο γιος μου στην ομάδα. Ο κόπος του αποδίδει καρπούς. Αγαπάει το χάντμπολ και εγώ προσπαθώ να τού προσφέρω τις γνώσεις μου, θέλω να πάρει από εμένα όσα περισσότερα γίνεται. Ευτυχώς, τα μυαλά του δεν παίρνουν αέρα. Νομίζω ότι είμαι το πρότυπό του. Τού δίνω όλη την αγάπη μου και θα είμαι για πάντα δίπλα του».

No comments