Ζιβούλοβιτς: Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζιβούλοβιτς: Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι Ο Σάσα Ζιβουλοβιτς (αριστερά) με τον συντάκτη του greekhandball.com, Βασίλη Ριζά (δεξιά)Ο προπονητής του Νηρέα, Σάσα Ζιβούλοβιτς μίλησε στο greekhandball.com, μετά τη νίκη κόντρα στα Βριλήσσια και τόνισε ότι η ομάδα του κέρδισε λόγω της εμπειρίας της.Χαρακτηριστικά είπε:

"Θέλω αρχικά να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους παίκτες τους. Μακάρι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Για το σημερινό αποτέλεσμα πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η εμπειρία μας. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, όπως  δείχνει και το τελικό σκορ. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη και στο τέλος καταφέραμε και την πήραμε".

Τέλος, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι στην ομάδα του αγωνίζεται ο γιος του Ούρος. Ο  ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του. Αναλυτικά είπε:

"Τον γιο μου τον έχω προπονήσει και στις μικρές ηλικίες. Ο Ούρος αποφάσισε φέτος να παίξει στην Α2 κατηγορία για να σπουδάσει και να τελειώσει το πανεπιστήμιό του.  Πάει πολύ καλά και στο μέλλον πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι".

No comments