Τελευταία νέα

Προπονήσεις για το κλιμάκιο ΠελοποννήσουΗ φωτογραφία είναι από την προπόνηση, στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους, στις 30/10

Πραγματοποιήθηκε χθες (30/10) στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους από τον περιφερειακό προπονητή της ΕΑΠ/ΟΧΕ, Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, προπόνηση και καταγραφή, καθώς επίσης και μετρήσεις όλων των στοιχείων των αθλητών-τριών του κλιμακίου Πελοποννήσου και συγκεκριμένα των ομάδων της ανατολικής Πελοποννήσου, Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α'.
Η δεύτερη προπόνηση διεξήχθη στην Πάτρα στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ στο Κουκούλι, την Κυριακή 27/10, για τους αθλητές-τριες της Πάτρας, ενώ την Παρασκευή 25/10 η προπόνηση έλαβε χώρα στο κλειστό του Αιγίου για τους αθλητές-τριες του Αιγίου. Οι προπονήσεις έγιναν σε  συνεργασία με τις ομάδες και τους προπονητές ανάπτυξης των τμημάτων τους. Έγινε καταγραφή όλων των στοιχείων των αθλητών-τριων  που συμμετείχαν.
Οι μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις μεταξύ των πόλεων της Πελοποννήσου είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του κλιμακίου, καθώς σε ορισμένα κλειστά γυμναστήρια δεν υπάρχουν ελεύθερες ώρες για να πραγματοποιούνται προπονήσεις.

No comments