Τούτσης: «Παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: «Παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων»




Ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Κώστας Τούτσης, σχολίασε για τη νίκη (27-24) της ομάδας του επί του Φοίβου Συκεών, μιλώντας στο greekhandball.com: «Είχαμε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες ήταν στην Handball Premier, την περασμένη σεζόν και η σημερινή (19/10) αναμέτρηση ήταν αντάξια της ποιότητάς τους. Ήταν ένας «καθαρός» αγώνας».
Και πρόσθεσε: «Ο Φοίβος ήταν πιο συγκεντρωμένος στην αρχή, αλλά καλύψαμε την διαφορά των τριών τερμάτων πριν «κλείσει» το ημίχρονο, και μάλιστα περάσαμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος, ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Η ροή της αναμέτρησης έδειχνε πως θα ελέγχαμε έως το φινάλε τον αγώνα, όμως τόσο η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, όσο και η πίεση από τον αντίπαλο, οδήγησαν το ματς ξανά σε ισορροπία. Παρ' όλα αυτά, καταφέραμε να πετύχουμε και πάλι διαφορά στο σκορ, 6-7 λεπτά πριν από το τέλος».
Συμπλήρωσε, επιπλέον: «Ο Φοίβος έχει περιφερειακό σουτ, ενώ εμείς όχι τόσο. Λειτουργούμε πιο οργανωμένα, ψάχνουμε το πίβοτ, έχουμε διεισδύσεις. Είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων». 

No comments