«Θέλουμε λύση από την Ομοσπονδία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Θέλουμε λύση από την Ομοσπονδία»

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ ενόψει των πρωταθλημάτων, που θα συμμετάσχουν οι ομάδες ανδρών (Α2 εθνική κατηγορία), παίδων και παμπαίδων Α' (πρωταθλήματα υποδομών ΤΕΧΠ), οι Ζαφειράκης Νάουσας, ΓΑΣ Κιλκίς, Ακαδημία των Σπορ θα λάβουν μέρος σε τουρνουά στη Νάουσα, στις 4-5 και 6 Οκτωβρίου, με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων της Ελληνικής χειροσφαίρισης. 
Το ειδικό τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Νάουσας  και το συνδιοργανώνουν μαζί με τον τοπικό σύλλογο του Ζαφειράκη και τους προπονητές ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ,  κ.κ. Χρήστο Δεληχρήστο (Δυτ. Μακεδονίας ) και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο ( Πελοποννήσου- Λουτρακίου).
Ταυτόχρονα με την παραπάνω προσπάθεια που θα  γίνει,  αναδεικνύεται και ένα μεγάλο πρόβλημα της Ακαδημίας των Σπορ,  αλλά και γενικότερα με τις περιφερειακές - απομακρυσμένες ομάδες από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σχετικά με την προετοιμασία των συγκεκριμένων ομάδων, αλλά και των επίσημων αγώνων των πρωταθλημάτων της Ο.Χ.Ε. που συμμετέχουν.
Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστος Δεβελέγκας ( φωτο )  τονίζει:
΄΄ Πολλές φορές έχουμε πάει σε άλλες πόλεις δαπανώντας αρκετά χρήματα για να παίξουν   φιλικούς αγώνες προετοιμασίας οι  ανδρικές  μας ομάδες, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση από άλλους συλλόγους να έρθουν στην πόλη μας να παίξουμε και στην Πάτρα. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες περιφερειακές πόλεις και δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια όσο θα θέλαμε,  ακόμη και διαμέσου  διαφόρων  εκδηλώσεων  μεγάλου βεληνεκούς. Νομίζω  ότι η ομοσπονδία πρέπει να σταθεί στο πρόβλημα μας και να βρει μια λύση,  μιας και το ίδιο συμβαίνει και σε επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων που συμμετέχουμε. Αναγκαζόμαστε τώρα να δαπανήσουμε πάρα πολλά χρήματα για την συμμετοχή μας στο τουρνουά της Νάουσας, αν και θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τις ομάδες της βορείου Ελλάδος που θα μας φιλοξενήσουν για το προσεχές τριήμερο ΄΄.
Την Τετάρτη στις 13.00 στα γραφεία της ΟΧΕ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών,  όπου θα συμμετάσχει και η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας.


No comments