Η γιορτή του χαντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η γιορτή του χαντμπολ


H OXE, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την συνεργασία της ΕΣΧΑ, διοργάνωσε γιορτή για την ανάπτυξη στο Πεδίο του Αρεως, με συμμετοχή περισσοτέρων από 500 παιδιών, που έπαιξαν σε 5 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.
Ανάμεσα τους ήταν και μαθητές-μαθήτριες από τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής όπως και παιδιά από σωματεία της ΕΣΧΑ ( ΓΑΣ Καματερού, Αθηναϊκός, ΕΣΝ Βριλήσσια, ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, ΓΝΟ Αρης Νικαίας, ΓΣ Πανελλήνιος, ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων, Ιωνικός Ν.Φ. ΔΑΣ Ζεφυρίου, ΑΣ Ανοιξης Διονύσου, Ασπίδα Αγ. Αναργύρων, ΑΣΕ Δούκα, Πανιώνιος, ΑΕΚ ).
Ολα τα παιδιά, πήραν μπλουζάκια και μετάλλια. Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα Be Active που υλοποιείται στην Ελλάδα, από την ΓΓΑ.
Στην εκδήλωση ήταν και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.


Το συντονισμό είχε ο ΓΓ της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, μαζί με τους προπονητές Γιάννη Βαρελτζή, Γιώργο Κρανάκη, Κώστα Κότσιρα, Δημήτρη Σκάρλο, Στέλιο Αλεπουδέα, Γιάννη Τσιάπα, Ανδρέα Λάππα, Κυριακή Μπακουλοπούλου και Σοφία Αμπεριδάδου.
Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης προσέφερε την βοήθεια του, όπως και το προσωπικό της ΟΧΕ ( Αννα Σαμαρά, Σταυρίνα Μπουφίδου, Νίτσα Παπανδρέου, Χρύσα Μάστορη ), αλλά και οι εθελοντές ( οι υποψήφιοι της Σχολής Προπονητών Γ΄ Κατηγορίας και αθλήτριες από το Κλιμάκιο Κορασίδων Νοτίου Ελλάδος ).

No comments