Ο Ζιβούλοβιτς λέει "δεν είμαστε χαβαλέδες" και μιλά για το όνειρο του. Το ρόστερ του Νηρέα στην Α2 Εθνική. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ζιβούλοβιτς λέει "δεν είμαστε χαβαλέδες" και μιλά για το όνειρο του. Το ρόστερ του Νηρέα στην Α2 Εθνική.


Ο, ενισχυμένος, Νηρέας είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με σταθερό προσανατολισμό, όπως από την πρώτη ημέρα που αποφασίσθηκε η ίδρυση του, από μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. 
΄΄Το παιχνίδι πάνω από όλα΄΄, αλλά, για ακόμα μία σεζόν, ο Νηρέας, που θα αγωνίζεται με διακριτικό σήμα εκείνο του Σ.Α.Ε.Δ., προβλέπεται ότι θα είναι ανταγωνιστικός.
Ο 47χρονος Σάσα Ζιβούλοβιτς, προπονητής της ομάδας εδώ και 50 ημέρες, σπουδαίος και κοινής αποδοχής άνθρωπος του χαντμπολ, μίλησε στο greekhandball.com για την λογική με την οποία προσεγγίζει το φετινό πρωτάθλημα της Α2, αλλά και για την συνύπαρξη του με τον γιό του στην ίδια ομάδα :
΄΄ Από την αρχή που φτιάχθηκε η ομάδα, στόχος ήταν και είναι να περνάμε καλά, τέλεια εάν μπορούμε. Αυτό ισχύει και φέτος. Η ομάδα είναι κράμα έμπειρων και νέων παικτών. Κάποιοι παίκτες έχουν αγωνισθεί σε υψηλό επίπεδο και κάποιοι όχι, αλλά, όλοι κολλήσαμε το μικρόβιο. Είπαμε ότι δεν θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις,  αλλά, γουστάρουμε που είμαστε εδώ. Δεν είμαστε χαλαροί και χαβαλέδες. Θα μπούμε σε όλα τα ματς δυνατά και όποιος είναι καλύτερος, ας κερδίσει. Εμείς θέλουμε να κερδίζει το χαντμπολ και να είμαστε ευχαριστημένοι, να περνάμε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία, καλή επιτυχία και ωραία παιχνίδια. Να το χαρούμε !΄΄.
Το 2011 σταμάτησε την ενεργό δράση ο Σάσα Ζιβούλοβιτς, ωστόσο, η συνύπαρξη του στον Νηρέα με τον 23χρονο γιό του Ούρος, τον βάζει σε...πειρασμό...
΄΄ Ο Ούρος ΄΄ λέει στο greekhandball.com ο Σάσα, ΄΄αποφάσισε να αφήσει πιο πίσω το χαντμπολ, ώστε να αφοσιωθεί στις σπουδές του στην Πληροφορική Τηλεπικοινωνιών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και να πάρει το πτυχίο. Προτεραιότητα για εκείνον είναι το Πανεπιστήμιο. Θέλει να το τελειώσει και μετά, εφόσον το θέλει, μπορεί να παίξει ξανά στην Α1. Τώρα, η Α1 δε συνδυάζεται με τις υποχρεώσεις στη Σχολή του. Αλλωστε, θέλει να δίνει 100 τοίς εκατό, αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Ηθελα να παίξουμε μαζί, δεν σας το κρύβω. Στη Σερβία υπάρχει προηγούμενο, όχι στη μεγάλη κατηγορία. Αλλά, σίγουρα, δεν ξαναπαίζω. Τέλειωσα εγώ...΄΄.
Ας κρατάμε, ωστόσο, μικρό καλάθι...Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν οι στιγμές...
Το καλοκαίρι, στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας, ο Σάσα πήρε το αργυρό μετάλλιο στο, επίσημο, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων, με την Σερβία που έχασε στον τελικό από την Ουγγαρία.





ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ  

ΑΡΧΗΓΟΣ : ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ 

ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΙΒΡΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΙΚΤΕΣ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΟΥΡΟΣ ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ
ΠΑΝΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΙΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΛΚΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤEAM

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΣΑΣΑ ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ 
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

No comments