Ο 25χρονος Ζίβερτ νέος προπονητής της Φούχσε Βερολίνου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο 25χρονος Ζίβερτ νέος προπονητής της Φούχσε Βερολίνου



Ο Γιαρόν Ζίβερτ τα βρήκε σε όλα με την Φούχσε Βερολίνου και θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο 25χρονος τεχνικός της Τούσεμ Έσεν θα αντικατατήσει τον Βέλομιρ Πέτκοβιτς, ενώ το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Η διοίκηση της Έσεν, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον τεχνικό της, ο οποίος θα γίνει  πρώτος προπονητής σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Γερμανίας. Από την πλευρά του, ο Ζίβερτ δήλωσε:

"Πρώτα απ 'όλα, ευχαριστώ για όλα την ομάδα μου. Χωρίς αυτό το περιβάλλον και την εμπιστοσύνη τα τελευταία χρόνια, αυτό το βήμα δεν θα ήταν δυνατό για μένα. Με τον Νιλς Ελβάνγκερ και τον Χέρμπερτ Στάουμπερ στο τιμόνι, πολλές αλλαγές έγιναν εφικτές. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο μπορούσαμε να κάνουμε  βήματα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Φυσικά, έχω πολλούς λόγους για να ευχαριστήσω την ομάδα, διότι χωρίς τα υψηλά κίνητρα και την προθυμία τους, οι προηγούμενες επιτυχίες μας δεν θα ήταν εφικτές. Μέχρι την μετακίνησή μου όμως, όλοι οι στόχοι μου είναι εκατό τοις εκατό εστιασμένοι στην Έσεν".

O Ζίβερτ, γέννημα θρέμμα Βερολίνου, επιστρέφει στο... σπίτι του αφού υπήρξε παίκτης της Φούχσε, με την φανέλα της οποίας είχε συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τον Φεβρουάριο του 2013 είχε κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ως παίκτης, κόντρα στην Πικ Σζέγκεντ. 

No comments