Pre Game: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας-Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας-Πυλαία





Δέκα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή του, ως γηπεδούχος, στη μεγάλη κατηγορία, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας επιστρέφει μεθαύριο (26/09) στην έδρα του, για την αναμέτρηση κόντρα στην Πυλαία.
Το σύνολο του Μάκη Παπακώστα, που προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό με διαφορά 20 τερμάτων, θέλει την νίκη για να... ρεφάρει. Ο τεχνικός του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας τόνισε στο greekhandball.com: «Για εμάς, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να αντιδράσουμε, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα προσέλθει στο γήπεδο και θα μας στηρίξει. Η Πυλαία είναι δυνατή ομάδα, με ομοιογένεια. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και 100% συγκεντρωμένοι». Η συμμετοχή των Λιόλιου (θλάση), Αϊβαλιώτη (διάστρεμμα), κρίνεται σχεδόν απίθανη. Ωστόσο, ο Παπακώστας θα περιμένει τους δύο παίκτες έως την τελευταία στιγμή.
Η Πυλαία ηττήθηκε, εντός έδρας, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος από τον Διομήδη Άργους. Ο προπονητής της, Πάνος Γούσιος, ανέφερε στο greekhandball.com: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας. Το ρόστερ του αντιπάλου αποτελείται κυρίως από αθλητές με μεγάλη εμπειρία. Εμείς πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας μέσα στο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη». Απών θα είναι μονάχα ο Τριανταφυλλίδης, ο οποίος δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών). Γυμνάζεται κανονικά, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.








No comments